Cart
Noria zitbank

Noria zitbank

Zitbanken online

Ons model Noria blinkt uit in zitcomfort en uitstraling. De zitkussens zijn voorzien van een bonell binnenvering en dat geeft een fantastisch zitcomfort. Er zijn tal van stof- en ledersoorten mogelijk en ook het samenstellen van een hoekbank behoort tot de mogelijkheden.

  • Stof- en lederconcept INHOUSE mogelijk
  • • Snelle levering van de toonzaaluitvoering is mogelijk
  • • Hoogwaardig comfort

De gebruikte materialen zijn van topkwaliteit, om het fantastische zitcomfort te garanderen hebben we gekozen voor een stalen nosagvering met daarboven de dikke zitkussens welke voorzien zijn van stalen bonellvering. Deze vering is afgedekt met een koudschuim laag zodat de levensduur zo lang mogelijk is. Je merkt het meteen als je plaatsneemt in de banken of de fauteuils; de bonell geeft je optimale ondersteuning en comfort.

Bankstel zelf samenstellen

Model Noria kan geleverd worden in de stof- en ledersoorten uit de INHOUSE collectie waardoor je prachtige combinaties kunt maken met de andere meubelen uit onze collectie. Daarnaast zijn er speciaal voor dit model ook nog extra stof- en ledersoorten geselecteerd die als aanvulling op de reeds ruime INHOUSE stof- en ledercollectie mogelijk zijn op dit model.

Je kunt bovendien kiezen uit een mooie stiknaad of een biesafwerking. Daarnaast is het mogelijk de poothoogte aan te passen, er is keuze uit 12 of 14 cm in chroom of zwart.

Driezitsbank stof

Je kunt tegen een geringe meerprijs de garantie uitbreiden naar 5 jaar, wij leveren je dan voldoende onderhoudsmiddel om de banken in leder 5 jaar lang te onderhouden. Bij de uitvoeringen in stof wordt er een speciaal impregneermiddel geleverd om de bank vlekafstotend te maken. Bij deze 5 jaar garantie hoort ook een service aan huis zodat je altijd snel geholpen wordt als er eens iets aan de hand is.

De uitvoeringen in de showroom zijn bovendien snel leverbaar. Je kunt dus snel genieten van je nieuwe aankoop. Kom langs in één van onze winkels om proef te komen zitten op de Noria.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.