Cart

Oltia

filter
Aflopend sorteren

3 Items

2 3 4
per pagina
Aflopend sorteren

3 Items

2 3 4
per pagina

Woonprogramma Oltia

Ons woonprogramma Oltia is een zeer uitgebreid woonprogramma. Dit woonprogramma bestaat uit: TV-Meubels, dressoirs, eetkamertafels, kasten en bijzettafels. Leuk om te combineren om eenheid in je huis te creëren. Dit woonprogramma past bij een stoer en industrieel interieur.

De perfecte eetkamertafel

Bij een druk gezin hoort natuurlijk ook een eetkamertafel die hier bij past. Samen ontbijten aan tafel, huiswerk maken of met gasten lang dineren. Een eetkamertafel is multifunctioneel. De eetkamertafel in het woonprogramma Oltia is de perfecte gezinstafel. Deze tafel heeft vele voordelen: Afgeronde hoeken, Lamulux blad en spinpoot. Ideaal om met het hele gezin aan te zitten dus. De Oltia eetkamertafel is er in uitvoering 250x110 cm en 220x100 cm.

Lamulux; Het perfecte materiaal!

De meubels in het woonprogramma Oltia zijn voornamelijk gemaakt van het materiaal Lamulux. Lamulux is ijzersterk en je kunt het vergelijken met de toplaag van een goede laminaatvloer. Lamulux is onderhoudsvriendelijk omdat het kleurecht en krasvast is. Het heeft verder geen onderhoud nodig, enkel regelmatig afnemen met een droge katoenen doek. Het is bijna niet van echt hout te onderscheiden, dit komt door unieke kleur en de diepte van de nerf. Een perfect alternatief voor echt hout dus.