Cart

Goed onderhoud is belangrijk om je meubelen mooi te houden. Zo kun je extra genieten van je mooie meubelen. Iedere meubelstuk heeft een andere afwerking. Zo kunnen houten tafels afgewerkt zijn met een matte lak, olie of een gekleurde olie. En natuurlijk hebben we ook tafels met een kunststof toplaag.

Voor iedere afwerking hebben we het juiste onderhoudsmiddel op voorraad. Ook tafels met een roestvrijstalen onderstel hebben onderhoud nodig. met het speciale onderhoudsmiddel voor RVS, blijft het RVS zijn mooie uitstraling behouden.

Voor de zitmeubelen, zowel in leder, microleder als meubelen met een stoffen bekleding, is er een ruim assortiment reiniging en onderhoudsmiddelen leverbaar. Heb je nieuwe zitmeubelen gekocht en deze nog niet in huis dan is de All-in House service een uitstekende keuze. Met deze service ben je verzekerd van 5 jaar lang zorgeloos wonen.

Bij INHOUSE hebben we een groot assortiment meubel onderhoudsmiddelen om al je meubels goed te kunnen onderhouden. Onze verkoopadviseurs helpen je graag bij het geven van het juiste advies.