0 items
€ 0,-

IN.HOUSE meubelen voor jouw woonkamer en eetkamer

WIE IS IN.HOUSE?

IN.HOUSE is eigenwijs en kwalitatief hoogwaardig. De collectie is breed opgezet zodat je altijd kunt slagen, of je nu voor een klassiek, modern of eigentijds interieur kiest. IN.HOUSE hanteert bovendien heel aantrekkelijke prijzen, dat maakt IN.HOUSE zo heerlijk compleet in comfortabel wonen.

Onze collectie wordt voortdurend vernieuwd met trendy ideeën en actuele ontwerpen. Zo voegen we wekelijks nieuwe producten toe aan het IN.HOUSE assortiment. Onze inkopers struinen alle internationale beurzen af om inspiratie op te doen. Ze houden alle trends nauwlettend in de gaten bij de ontwikkeling van onze eigen producten. Een bezoekje aan de showroom is daarom altijd inspirerend. Bovendien kunnen onze ervaren medewerkers je adviseren bij aankoop van een meubel. Ook als het gaat om onderhoud zodat je jarenlang zorgeloos kunt genieten van jouw meubelen.

BLIJVEND INSPIREREN

Deze IN.HOUSE collectie is exclusief verkrijgbaar bij ruim 30 woonwinkels in Nederland die stuk voor stuk onderdeel uitmaken van een familiebedrijf. Alles wat we als familiebedrijf doen, komt voort uit de liefde voor interieur. 

Onze collectie is te vinden hier op de website. Maar ook in ons woonmagazine, daarnaast vind je hier ook volop inspiratie, maar het leukste is natuurlijk om gewoon bij ons in de winkel langs te komen. We staan garant voor deskundig advies en een goede service. Je huis is immers de belangrijkste plek die er is. Het vertelt geweldige verhalen. Over jezelf. Over de mensen van wie je houdt. Wat je graag doet. Zodat als we thuis komen, we ons echt thuis voelen.

JOUW STIJL, JOUW INTERIEUR

Comfortabel zitten is belangrijk. Of je nu aan tafel, op een bank of een (relax)fauteuil zit, je wilt aangenaam zitten. Ben je op zoek naar een passende stijl en kleur die past bij je interieur, IN.HOUSE beschikt over een diversiteit aan stijlen, materialen, modellen en kleuren. Laat je inspireren door onze webshop en in de winkel staan onze medewerkers graag klaar om advies te geven op het gebied van interieur en kleuren.

Op de website ziet je een selectie van onze banken. Natuurlijk zijn onze banken verkrijgbaar in diverse opstellingen zoals 3-zitsbank, 2-zitsbank en vaak zelfs als fauteuil. Daarnaast heb je altijd ruime keuze uit een variëteit aan kleuren en zijn vele modellen zowel in stof als leder leverbaar.

Onze tafels zijn, net als veel andere meubelen zoals dressoirs, kasten en buffetkasten, gemaakt van degelijke materialen. Het hout wordt op vakkundige, ambachtelijke wijze bewerkt tot robuuste tafels. Een aantal van deze tafels leveren wij als maatwerk. Je kiest het model, de afmetingen en vervolgens de houtsoort en de afwerking. Je bestelling wordt geheel op maat gemaakt.

ALTIJD EEN IN.HOUSE WINKEL IN DE BUURT

Onze meubelwinkels vind je door heel Nederland. Alle winkels zijn onderdeel van familiebedrijven met vaak decennialange ervaring in de woninginrichting. Dit merk je bij een bezoek in de winkel. Je ziet direct dat er veel aandacht is voor presentatie van de collectie. Je krijgt vanzelfsprekend gratis een goed interieuradvies. Doordat de meubels in nauwe samenwerking met fabrikanten worden ontworpen is vaak persoonlijk maatwerk mogelijk. Bij aankoop van de meubels geldt, afspraak is afspraak, een gegarandeerde levertijd en vakkundige bezorging door de eigen montagedienst. Ook na levering helpen wij je graag. Mocht je onverhoopt een servicemelding hebben, dan krijg je binnen 48 uur te horen hoe we het gaan oplossen.