Cart

Rigas bank

De Rigas zitbank, volledig op maat.

Hierboven vind je de meest gekozen uitvoeringen van de Rigas bank. Onze medewerkers in de INHOUSE winkels helpen je graag om jouw Rigas bank helemaal op maat samen te stellen. Lees hier meer over de Rigas bank!

Rigas zitbank met uitstekend zitcomfortErvaar het uitstekende zitcomfort van Rigas en neem plaats op deze royale bank. Dankzij ons maatwerkconcept kun je zelf jouw ideale bank samenstellen. Met behulp van een eenvoudig stappenplan krijg je een bank die geheel is afgestemd op jouw maten, wensen en eisen.

Bank Rigas met perfect zitcomfort

Rigas zitbank met kantelbare rugleuningHet zitcomfort is afhankelijk van de zitdiepte en rugleuning. Ook daarin heeft Rigas verschillende mogelijkheden. Zo kun je, afhankelijk van je beenlengte, kiezen voor een zitdiepte van 52 en van 56 centimeter. Aanvullend bestaat de mogelijkheid om een verstelbare zitting te nemen. Tevens is er een keuze in zitcomfort; stevig of iets zachter.

Rigas zitbank maatwerk, stel jouw droombank samenDe eerste stap betreft de keuze van de rugleuning. Voor de rugleuning biedt Rigas zitbank je de keuze uit een kantelbare en een vaste rugleuning. De vaste rugleuning beschikt over de extra optie voor een kantelbare hoofdsteun met optimaal comfort.

Stel zelf jouw Rigas bankstel samen

Rigas zitbank met verschillende pootmogelijkhedenHierna stel je je model samen. Rigas beschikt over diverse mogelijkheden: een hoekbank, een driezits- en tweezitsbank of liever een fauteuil, de keuze is aan jou. Vervolgens kies je de armleuning in de stijl die het beste bij je past. Ook hier heb je een ruime keuze, bijvoorbeeld in strak of afgerond. Bovendien beschikt Rigas ook over verstelbare armleuningen.

Rigas zitbank met opbergruimte of relaxfunctieDe volgende keuze betreft die van de bankpootjes in verschillende kleuren en stijlen. Let vooral op de hoogte, deze bepaalt mede jouw ideale zitcomfort. Ons Rigas maatwerkconcept heeft nog enkele extra opties. Allereerst een lade die onder de zitting wordt aangebracht, een handige opbergruimte. De andere optie is de uitschuifbare relax/bedfunctie. Zo heb je altijd een extra slaapplaats bij de hand.


Tot slot kies je de stoffering. Je hebt een brede keuze uit uitstekende stoffen en prachtige lederkwaliteiten in tal van kleuren. De ‘finishing touch’ vormen de sierkussens in vele vormen en in passende of juist contrasterende kleuren. Vind je het lastig om op papier je eigen Rigas bank samen te stellen, kom dan naar onze showroom om de ‘pasbank’ te bekijken. Dan kun je daar je keuzes bepalen.

 

Rigas bank; maatwerk voor iedereen

 

filter
Aflopend sorteren

10 Items

2 3 4
per pagina
Aflopend sorteren

10 Items

2 3 4
per pagina