Cart

Ronde eettafels

filter
Aflopend sorteren

3 Items

2 3 4
per pagina
Aflopend sorteren

3 Items

2 3 4
per pagina

Een ronde eettafel; Gezellig en knus!

Niet alleen is een ronde eettafel veel gezelliger omdat iedereen die aan tafel zit elkaar kan aankijken. Ook maak je efficiënter gebruik van de ruimte met een ronde eettafel. Het is daarom ook niet voor niks dat in restaurants vaak gekozen wordt voor ronde eettafels. De eettafel is dé plek waar gezelligheid samenkomt. Samen de dag doornemen, visite over de vloer of gezellig een spelletje spelen. Aan een eettafel wordt geleefd, het is dus belangrijk dat je kiest voor een eettafel die bij je past.

INHOUSE heeft een ruime collectie ronde eettafels

Bij INHOUSE vinden wij het belangrijk dat je keuze hebt uit verschillende opties. Zo bieden wij maatwerk aan, waarbij je zelf je ronde tafel kunt samenstellen. Met een kruispoot, een spinpoot, dubbele U-poot, er zijn zo veel verschillende soorten ronde eettafels. Bladen in verschillende materialen en kleuren. En zelfs in diameters zijn er verschillende opties. Wij inspireren, jij bepaalt!

Hoeveel stoelen kun je kwijt aan een ronde eettafel?

Dit hangt heel erg af van hoe groot je ronde eettafel is. Bij ronde eettafels wordt er gesproken over diameters. In deze blog lees je precies hoe groot een tafel moet zijn voor 6 personen. Het hangt ook af van de soort stoelen die je aan de tafel wil zetten. Je kunt je natuurlijk voorstellen dat van grote robuuste stoelen je er minder kwijt kan dan smalle stoelen zonder leuning.

Een ronde eettafel past in elk interieur

Een ronde eettafel is veelzijdig en past daarom in verschillende woonstijlen. Onze ronde eettafel Canarias heeft een stoere kruispoot, wat goed past in een moderne industrieel interieur. Onze ronde eettafel Gardo van massief eikenhout past bij een landelijk interieur.

Ronde eettafel perfect voor een kleinere ruimte

Woon je klein? Dan is een ronde eettafel perfect! Een ronde eettafel neemt minder ruimte in ten opzichte van en rechthoekige eettafel. Iedereen kan aanschuiven, bij een ronde eettafel schuif je zo een stoel bij. Geen gedoe met de poten? Kies dan voor een ronde tafel met spinpoot, bijvoorbeeld onze Nemaro eiken ronde eettafel.