0 items
€ 0,-

Sandrina fauteuil

Sandrina fauteuil

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Fauteuil kunstleer

Ons model Sandrina heeft de looks van een klassieke Engelse oorfauteuil maar is net weer even wat anders vormgegeven. Ook hebben we de nieuwste materialen gebruikt om een optimale kwaliteit te waarborgen. Wij bieden je twee modellen met een eigen modellering aan. De ene fauteuil is wat groter dan de andere waardoor er altijd voor iedereen een goed comfort is te bereiken.

  • • Tijdloze vormgeving
  • • Grote stofkeuze
  • • Snel leverbaar

Voor het zitkussen heb je de keuze uit 2 verschillende soorten comfort, tevens kun je kiezen om de armleggers te voorzien van een extra armcover in leatherlook. Door deze armcovers krijg je een leuke uitstraling en het geeft extra gebruiksgemak. De poten zijn mogelijk in 2 hoogtematen en uiteraard in verschillende kleuren.

Fauteuil klassiek

Je hebt een uitgebreide keuze in stofsoorten en kleuren uit ons IN.HOUSE stofconcept zo maak je zelf de leukste combinaties binnen onze collectie. Denk daarbij aan het combineren van de stof op de fauteuils met dezelfde stof op je favoriete bank. Je kunt uiteraard ook kiezen om verschillende stoffen en kleuren stoffen met elkaar te combineren. Wij hebben de ruime keuze van ons stofconcept ook nog aangevuld met extra stoffen om je een hele ruime keuze te kunnen bieden. En het mooiste van alles is: je hebt je zelf samengestelde fauteuil Sandrina ook nog eens snel in huis.

Klassieke relaxfauteuils

De fauteuils zijn opgebouwd uit de beste materialen die in de meubelindustrie voor handen zijn, hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit en een lange levensduur van je nieuwe aankoop. Wij besteden voortdurend aandacht aan de bewaking van het hoge kwaliteitsniveau wat we aanbieden.

Het is mogelijk tegen een kleine meerprijs de garantie uit te breiden naar 5 jaar, de garantie dekt ook de ongelukjes die voor kunnen komen met het morsen van vloeistoffen. Dus als er eens iets aan de hand is komt er een speciale servicedienst aan huis het probleem oplossen.