0 items
€ 0,-

Fauteuil Senga

Fauteuil Senga

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Fauteuil design leer

De fauteuil Senga heeft een prachtige industriële vormgeving door het robuuste metalen frame en is bovendien super comfortabel door de extra dikke zitting en rugleuning.

  • • Industriële vormgeving
  • • Snel leverbaar
  • • In diverse kleuren stof bronco mogelijk

De toegepaste stof is erg slijtvast en makkelijk te onderhouden en/of schoon te maken. Door het gebruik van synthetische materialen in een extra dikke kwaliteit en met de structuur van stoer volaniline leder ontstaat er een prachtige combinatie met het metalen frame.

Industriele fauteuil

Uiteraard is de kwaliteit van onze fauteuil Senga zoals je van ons gewend bent, we werken uitsluitend met de beste materialen. Om een goed zitcomfort en een lange levensduur te garanderen hebben we hoogwaardig koudschuim gebruikt in het zitkussen. Door middel van stiknaden is er een mooi motief in de kussens aangebracht die doet herinneren aan de autostoelen van de alom bekende klassiekers.

Je kunt de garantie voor een kleine meerprijs ook uitbreiden naar 5 jaar. Je krijgt dan onze speciale Protexx spray waarmee je de stof vlekwerend kunt maken. En als er dan toch eens een vlek is die je zelf niet kunt verwijderen dan helpen wij je daarmee. Ook krijg je 5 jaar lang volledige garantie op de constructie van je fauteuil Senga. We maken gebruik van een speciale service die bij jou thuis de meeste problemen direct kan oplossen. Kijk op deze website naar de mogelijkheden of laat je informeren door onze deskundige adviseurs.

Fauteuil vintage

IN.HOUSE besteedt uitvoerig aandacht aan de kwaliteit van haar meubelen. Voordat de meubelen in de collectie worden opgenomen zal er een uitgebreide controle plaatsvinden op de gebruikte materialen maar ook combinaties van deze materialen om er zeker van te zijn dat het meubel je jarenlang woonplezier kan bieden. Tevens gaat er speciale aandacht uit naar het zitcomfort van de meubelen. Wij vinden het uitermate belangrijk dat we jou een kwalitatief hoogwaardig meubel leveren met bovendien een aangenaam prijskaartje.