0 items
€ 0,-

Service aanvraag

Een service aanvraag melden

Je hebt jouw aankoop gedaan bij een CBW-erkende woonwinkel. Op al jouw aankopen zijn de algemene voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen van toepassing. Deze heb je bij aankoop van ons ontvangen.

Wij doen onze uiterste best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij proberen producten van kwaliteit voor een scherpe prijs te leveren. Helaas kan het toch nog weleens voorkomen dat je tegen een probleem aanloopt, een beschadiging of een defect in het product hebt. Wij adviseren je dan zo snel mogelijk onderstaand serviceformulier in te vullen.

Heb je een All in House Service afgesloten?

Indien je de All in House Service heeft afgesloten, dan heb je recht op 3 of 5 jaar volledige garantie. Jouw servicemelding zal naar All in House B.V. gestuurd worden. All in House B.V. maakt direct met jou een afspraak voor herstel. Klik hier om de voorwaarden te bekijken.

Heb je geen All in House Service afgesloten?

Indien je geen All in House Service heeft afgesloten, dan is de CBW garantie van toepassing mits anders op jouw koopovereenkomst is aangegeven. De winkel waar je jouw producten hebt gekocht, beoordeelt jouw servicemelding op basis van de toepasselijke garantievoorwaarden. Je ontvangt vervolgens een ontvangstbevestiging, waarin de afhandeling van jouw servicemelding wordt aangegeven.

Tip: Versnel de oplossing van jouw servicemelding:

  • Voeg duidelijke foto's toe bij voorkeur een foto van het product en 1 of 2 detailfoto's van het probleem (max. 1 MB per foto).
  • Beschrijf het probleem uitgebreid.
  • Beschrijf de beschadigde plaats duidelijk.
  • Selecteer de winkelvestiging waar de aankoop is gedaan.

Klantgegevens

Orderinformatie

Product informatie

Probleem type

Images

  • Door het toevoegen van foto's versnel je jouw aanvraag.
    Afbeeldingen mogen maximaal 1 Mb groot zijn

Heb je recht op garantie?

  • Selecteer de garantie die je van toepassing acht.

* Verplichte velden

Is jouw service aanvraag compleet?