0 items
€ 0,-

Shop the look: Cool Natural

Shop the look: Cool Natural

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Het thema is Cool Natural, door de combinatie van een grover programma met een moderne groen tint en stoere accessoires worden de grenzen voor een modern en stoere uitstraling opgezocht. Het gebruik van groene planten in combinatie met Terracotta potten en grijze / zwarte accessoires maken dat dit dit thema zorgt voor een goede samenhang.

Design meubelen online

Bij dit thema past de eettafel Tambre of het woonprogramma Amira perfect. Het woonprogramma Amira is modern vormgegeven met verrassende details. De houten kasten worden asymmetrisch omlijst door een gelakte ombouw. Diverse kasten zijn uitgerust met een energiezuinige LED verlichting. De eettafel Tambre heeft een prachtige stalen kruispoot in combinatie met een massief rustiek eiken tafelblad. Het blad is leverbaar in verschillende maten. De standaardmaat van 240x100 cm is bovendien snel leverbaar waardoor je snel kunt genieten van je nieuwe aankoop.

Indien je liever een wat egaler tafelblad wil, is dat tegen een kleine meerprijs mogelijk. Het blad heeft dat wat minder scheurtjes en de noesten zijn opgestopt. De afwerking van blad en onderstel gebeurt voornamelijk handmatig. Eikenhout is een natuurlijk materiaal, elk blad is daardoor verschillend. Hierdoor krijg je altijd een unieke tafel, nuance en structuurverschillen horen daarom bij de charme van het product en zijn geen reden tot reclamaties.

Leren hoekbank

De moderne zitbank Silvana heeft een strakke vormgeving en is voorzien van losse zit- en rugkussens. De mooie, onderhoudsvriendelijke microvezelstof geeft Silvana een lederuitstraling maar biedt toch het gemak en de zachtheid van stof. De zwarte ranke poten geven een zwevend effect aan het model. Ons model Noria blinkt uit in zitcomfort en uitstraling. De zitkussens zijn voorzien van een bonell binnenvering en dat geeft een fantastisch zitcomfort. Er zijn tal van stof- en ledersoorten mogelijk en ook het samenstellen van een hoekbank behoort tot de mogelijkheden.

Shop the look: Cool Natural