0 items
€ 0,-

Shop the look: Landelijk klassiek

Shop the look: Landelijk klassiek

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Het thema is landelijk klassiek. Een landelijke sfeer met een klassieke touch. Voor de styling kun je denken aan stolpen – windlichten en klassiekere potten. Zijde bloemen maken het levendiger.

Landelijke boekenkast, hoekbank landelijk & woonaccessoires landelijk

Bij dit thema past de Carino kasten en de Menaggio tafel perfect. Onze eettafel Menaggio is een hedendaagse vertaling van een authentiek model. De tafel heeft prachtige kolompoten die op diverse posities onder het tafelblad te plaatsen zijn. Het karakteristieke massieve eikenhout is ambachtelijk gekleurd in "pole grey", maar het model is tevens leverbaar in diverse andere kleuren.

Het woonprogramma Carino is dusdanig samengesteld dat je kunt kiezen om een volledig woonprogramma te plaatsen of gewoon één mooie kast. Het kan allemaal. De hoge kwaliteit garandeert je jarenlang woonplezier. We hebben Carino extra scherp voor jou geprijsd. De tijdloze modellering leent zich prima om met de styling de seizoenen te volgen, zo creëer je altijd een frisse look in jouw woonkamer. Wij merken dat de leuke kasten ook vaak gebruikt worden in een hal of in de keuken. Denk eens aan het plaatsen van een buffetkast in de keuken, je gebruikt deze kast dan bijvoorbeeld als bordenkast. Op deze manier heb je meteen de juiste sfeer in jouw keuken!

Landelijke meubels online kopen

Onze zitbank Suzan is robuust vormgegeven en uitgevoerd in prachtig Afrika leder. Dit geschuurde leder is zijdezacht en voelt behaaglijk aan. Afrika leder is speciaal bewerkt zodat het de natuurlijke eigenschappen van natuurlijk leder blijft behouden. Het ademt, voelt zacht aan en heeft een prachtige uitstraling. Het leder is eenvoudig te beschermen met onze brushed leather care kit. Toch blijft deze ledersoort gevoeliger voor verkleuring, vetvlekjes etc. Door het dagelijkse gebruik ontstaat er op termijn een soort patina wat de bank steeds meer karakter geeft. Indien je dit liever niet hebt kunnen wij de Suzan serie uiteraard ook leveren in meerdere afgedekte ledersoorten die minder gevoelig zijn voor vlekken en invloeden van buitenaf. Ook is er de mogelijkheid om de bank in een aantal mooie stoffen te verkrijgen.

Shop the look: Landelijk klassiek