0 items
€ 0,-

Shop the look: Landelijk Lifestyle

Shop the look: Landelijk Lifestyle

6 artikel(en)

6 artikel(en)

Het thema is landelijk lifestyle met natuurlijke elementen. De kleur combinatie van Okergoud en hout maakt dat het een warme uitstraling heeft. Breng het lifestyle ook terug in de decoratie. Denk aan windlichten / glazen flessen en natuurlijk elementen passend bij deze stijl.

Gezelligheid & comfortabel tafelen

Bij dit thema past het woonprogramma Bresso perfect. Het woonprogramma Bresso heeft een mooie strakke landelijke uitstraling. Bresso is leverbaar in vele kleuren en kleurcombinaties. Tevens is er een brede keuze in handgrepen mogelijk. De laden en schuifdeuren hebben een soepel geleidesysteem voor optimaal gebruiksgemak en lange levensduur. Door de vele kleurcombinaties zijn er leuke interieurs samen te stellen.

Comfortabel zitten

Onze fauteuil Sandrina heeft de looks van een klassieke Engelse oorfauteuil maar is net weer even wat anders vormgegeven. Ook hebben we de nieuwste materialen gebruikt om een optimale kwaliteit te waarborgen. Wij bieden je twee modellen met een eigen modellering aan. De ene fauteuil is wat groter dan de andere waardoor er altijd voor iedereen een goed comfort is te bereiken.

Shop the look: Landelijk Lifestyle