0 items
€ 0,-

Shop the look: Lifestyle Nature

Shop the look: Lifestyle Nature

15 artikel(en)

15 artikel(en)

Het thema is lifestyle nature. Lifestyle heeft hier echter de overhand. Styling kan daardoor zeer divers. Denk aan glas in combinatie met aardewerk potten. Houten sculpturen of borden / broodplanken met planten en zijde bloemen maken het geheel compleet.

Interieur inspiratie

Bij dit thema past het woonprogramma Maringa en eettafel Kalinga perfect. Onze Kalinga en Maringa serie vormen samen een perfecte match. De woonkamermeubelen zijn leverbaar in een mooie combinatie van massief eikenhout en lak. Zowel de lakkleuren als de houtkleuren kun je zelf bepalen dus er zijn vele combinaties te maken. En als je liever de kasten in 1 kleur lak wenst is dat uiteraard ook mogelijk. De tafels hebben een strak A-vormig onderstel.

De speelse indeling van de kasten in combinatie met het RVS beslag vormen een eyecatcher in je interieur. De greepjes zijn inliggend en het ringetje kun je naar buiten trekken om de handgreep te bedienen. De laden en de deuren zijn voorzien van een softclose systeem. De deuren zijn uitgevoerd als een cassettedeur maar we kunnen ze ook in een vlakke variant leveren. Het eikenhout is massief uitgevoerd om een zo'n hoog mogelijk kwaliteitsniveau te garanderen.

Eetkamerstoelen leer

Maak je interieur compleet met de stoelserie Melano bestaat uit een eetstoel en een armstoel die je een uitstekend zitcomfort bieden. De stoelen zijn bekleed met een slijtvaste microvezel stof met een zachte touch. Het stoere zwarte onderstel past helemaal bij de huidige lifestyle trend.

Shop the look: Lifestyle Nature