0 items
€ 0,-

Shop the look: Lifestyle Stoer

Shop the look: Lifestyle Stoer

10 artikel(en)

10 artikel(en)

Het thema is lifestyle met stoere elementen in meubilair. Gebruik potten / vazen met een oude look en voeg daaraan toe roest elementen en glazen vazen in combinatie met groene planten. Om de stoere look door te zetten kun je hiervoor het beste cactussen gebruiken.

Kasten kopen online

Bij dit thema past het woonprogramma Nocera, dit woonprogramma combineert het beste van twee werelden namelijk massief rustiek eikenhout en lak. De moderne kleurcombinatie geeft je woonkamer een eigentijdse uitstraling met een ambachtelijke touch. Het eikenhout heeft een speciale behandeling gehad om de bijzondere uitstraling te verkrijgen, de panelen en fronten worden namelijk eerst handmatig geborsteld zodat het hout de kleurpigmenten mooi kan opnemen. Daarna wordt de laklaag op het eikenhout aangebracht. Je hebt de keuze uit twee kleurcombinaties namelijk: kaders antraciet met natuurkleurig eiken en kaders wit met white washed eiken.

Fauteuil industrieel

De fauteuil Morala heeft een uitgesproken retro vormgeving met het comfort en de looks van nu! Het gebruikte leder heeft een handmatige bewerking gehad en heeft daardoor een oude look. Iedere fauteuil heeft daardoor een net wat andere uitstraling. De fauteuils zijn leverbaar in twee mooie kleuren die met veel meubelen een goede combinatie maken. De keuze is aan jou!

Shop the look: Lifestyle Stoer