0 items
€ 0,-

Shop the look: Modern Green

Shop the look: Modern Green

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Het thema is Modern Green. Veel groen dus! Verder mogen allerlei vazen / potten gebruikt worden. Met de okergele kleur als toevoeging krijg je een moderner geheel, zonder dat het groen ‘te zwaar’ wordt maar het wel levendig houdt.

Rust & Eenvoud; groen in huis

Bij dit thema past het woonprogramma Rosami perfect. Deze robuuste tafels zorgen ervoor dat je lekker kunt genieten in combinatie met moderne, industriele stoelen als de Gabia . Eetstoel Gabia is uitgevoerd in een mooie kleurcombinatie van onderhoudsvriendelijk tatra leatherlook en Volterra stof. De poten zijn gemaakt van hoogwaardig RVS en geven de stoel een luchtige en speelse look.

Door de frisse actuele kleuren is het ook erg leuk om een kleurcombinatie aan dezelfde eettafel te plaatsen. Dit geeft een verrassend en vrolijke twist aan je interieur. De zitting en de rug van de stoel bestaat uit 1 geheel waardoor er een aangenaam zitcomfort ontstaat. De eetstoel Gabia is met een knipoog naar de designstoelen uit het verleden vormgegeven waardoor er een heel leuk eigentijds model is ontstaan. De vorm van de kuip ondersteund je lichaam optimaal. Het leatherlook Tatra is onderhoudsvriendelijk en erg slijtvast. Bovendien heeft het een hele aangename touch, die vrijwel niet te onderscheiden is van 'echt' leder. Voor een gezin met (kleine) kinderen is deze eetstoel een ideale keuze.

Heerlijk relaxen op een comfortabele bank

De zitbank Lana is uitgevoerd in prachtig robuust natuurlijk leder, heeft een heerlijk zitcomfort en de stoere zwarte metalen poten maken de bank helemaal 'af'. Uiteraard kun je vele opstellingen met de bank maken, als je liever een mooie hoekopstelling samen stelt kan dat uiteraard ook. Het modeloverzicht geeft alle mogelijke elementen weer die je kunt gebruiken om je ideale opstelling te maken.

Shop the look: Modern Green