0 items
€ 0,-

Shop the look: Modern Loft

Shop the look: Modern Loft

1 tot 15 van 17 producten worden getoond

1 tot 15 van 17 producten worden getoond

Het thema is Modern Loft. Door gebruik van beton behang in combinatie met de zalm-oranje kleur wordt het een kleurig en fris geheel. Voor de styling kun je het beste grote potten / vazen gebruiken. Indien mogelijk in accentkleur van wand, om dit nog meer aandacht te geven. RVS kleurige lampen maken het geheel nog strakker.

Wooninspiratie modern

Bij dit thema past het woonprogramma Sameza perfect. Sameza is een eigentijds woonprogramma met tal van kleurmogelijkheden. Tevens zijn er vele indelingen en maten in de kasten mogelijk. Door de vele kleurmogelijkheden in korpus en fronten stel je zelf je ideale kast samen. De strakke belijning in combinatie van onderhoudsvriendelijke folie en hout geeft een hoogwaardige uitstraling aan de kasten. Je hebt de keuze uit een aantal verschillende grepen.

Combineer deze met de hoekbank Lazia en je woonkamer is compleet. Bank Lazia stel je helemaal zelf samen. Als eerste kies je jouw ideale opstelling. Een 3-zitsbank of liever een grote hoekbank? Het kan allemaal. Vervolgens heb je de keuze uit drie modellen armleuning en diverse soorten zitcomfort en bijbehorende kwaliteit. Als laatste kies je de stofsoort en de pootkleur. Indien je een keuze maakt uit onze speciale stofbundel is je bank dus én op maat gemaakt én snel in huis!

Moderne stoelen, moderne woonaccessoires

De moderne eet- en armstoelen Milia zijn met alle ronde vormen tijdloos vormgegeven. De Milia stoelen is volgens de laatste trends gestoffeerd met een combinatie van leatherlook Tatra en stof Volterra.

De hoge rugleuning in combinatie met de ronde vormgeving van de zitting geeft de stoel een uitstekend zitcomfort. Heel apart is het contrast met de vierkante RVS poten. Milia is uitgevoerd met parketrollers wat een optimaal gebruiksgemak geeft. U kunt kiezen uit een armstoelen of eetstoelen. De armstoel leent zich ook goed om tijdelijk bij de zithoek te plaatsen als je veel zitplaatsen nodig hebt. Je hebt de keuze uit vier kleurcombinaties die alle 4 qua kleurcombinatie heel mooi bij elkaar passen. Denk ook eens aan een eetstoelenset in verschillende kleurtjes aan één eettafel te plaatsen, dat geeft een verrassend vrolijk effect aan je interieur!

Shop the look: Modern Loft