0 items
€ 0,-

Shop the look: Old School

Shop the look: Old School

14 artikel(en)

14 artikel(en)

Het thema is Old School. Thema Old School geeft middels de wandkleur en stenen muur een oude sfeer weer. Tegelijkertijd is dit weer helemaal van nu en door gebruik te maken van ‘old school’ – vintage styling maak je de sfeer compleet.

Vintage meubels

Bij dit thema past de hoekbank Omera perfect. Deze hoekbank zit geweldig en is voorzien van prachtige details. Kijk naar de subtiele plint onder de zitting die naadloos doorloopt in de verchroomde designpoot. Het zitcomfort is uitermate goed en er zijn veel opstellingen mogelijk.

Meer het type dat toch iets meer design wilt hebben? Dan is de hoekbank carolina echt iets voor jou! De Carolina is modern vormgegeven en kan ook nog eens uitgevoerd worden in 3 soorten zitcomfort. Tevens heb je de keuze uit een Engelse stiknaad of een gewone stiknaad. Uiteraard zijn er zeer veel stof- en ledersoorten uit onze IN.HOUSE collectie op deze serie toe te passen.

Retro meubels

De moderne fauteuil Grandola combineert ideaal bij alle woonstijlen en is extra gunstig geprijsd. Fauteuil Grandola is bovendien in vele varianten snel leverbaar. Het frame is leverbaar in 3 varianten: glanzend chroom, geborsteld chroom of mat zwart. Op deze manier krijgt de fauteuil Grandola de uitstraling die jij wenst. De armlegger is desgewenst in leer of in stof uit te voeren. De fauteuil Grandola is opgebouwd uit de beste materialen zoals een koudschuim zitkussen met een nosagvering, de rugleuning krijgt een optimaal comfort door de toepassing van elastische banden.

Shop the look: Old School