0 items
€ 0,-

Shop the look: Retro Vibe

Shop the look: Retro Vibe

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Het thema is Retro Vibe, maak gebruik van de accentkleur geel in wandkleur of decoratie en retro accessoires / grafische prints en uiteraard een kamerplant.

Retro banken & kasten

Bij dit thema past het woonprogramma Otara perfect. De serie Otara springt meteen in het oog door de mooie vormgeving. De afgeronde lijnen, uitgevoerd in eikenhout, in combinatie met de gelakte fronten hebben een frisse en eigentijdse look. Er zijn meerdere kleuren eikenhout en lak met elkaar te combineren zodat er altijd wel een combinatie is die goed bij jouw stijl past.

Combineer dit woonprogramma met de stijlvolle Vivaro hoekbank. De Vivaro is modern vormgegeven en heeft stijlvolle details zoals het design van de armleuning en de chromen poten. De verstelbare hoofdsteunen zijn heel handig aangezien ze in diverse standen te plaatsen zijn voor een optimale zitpositie. Vivaro is in vele stoffen snel leverbaar zodat je de opstelling van je keuze snel in huis kunt hebben. Onze designers hebben extra aandacht besteed aan de scherpe belijning, maar ook aan het goede zitcomfort zodat model Vivaro meteen je lievelingsplek wordt in de woonkamer.

Retro fauteuil

De Kavena fauteuils bieden uitstekend comfort. De fauteuil Kavena is voorzien van een mee verend RVS frame wat meeloopt met de armleuningen. De fauteuil heeft een uitstekend comfort. De fauteuil is vast gestoffeerd en heeft geen losse hoes.

Shop the look: Retro Vibe