0 items
€ 0,-

Shop the look: Robuust & Vintage

Shop the look: Robuust & Vintage

1 tot 15 van 25 producten worden getoond

1 tot 15 van 25 producten worden getoond

Het thema is robuust & vintage. In tafel presentatie gebruik maken van stoere hanglampen en wand meubels. Decoratie van groene planten en takken in grove potten en/of hangend. Staal combineren met hout en groen. Zo houd je rust en doet het geen afbreuk aan de sfeer in huis.

Vintage armstoel met eettafel dugenta

Bij dit thema past de eettafel Dugenta of Ultima perfect. Deze robuuste tafels zorgen ervoor dat je lekker kunt genieten in combinatie met moderne, industriele stoelen als de Daan of Imperia. De Dugenta heeft een robuust metalen onderstel en een stoer rustiek eiken blad. Het onderstel is op meerdere posities onder de tafel te plaatsen, zodat alle stoelen een ideale plaats aan de tafel kunnen krijgen. Eetstoel en armstoel Daan zijn voorzien van een mooi draadvormig metalen onderstel. De gekruiste vormen van het metaal vormen een eyecatcher in je interieur. De eetstoel en armstoel zijn leverbaar met diverse stikselmotieven.

leuke woonaccessoires online

Maak je interieur compleet met planten in grote robuuste potten. Hang een stoere metalen lamp zoals de Golden Sun de boven te tafel, of kies voor de strakke en stoere hanglamp Robella.

Shop the look: Robuust & Vintage