0 items
€ 0,-

Shop the look: Stoer Naturel

Shop the look: Stoer Naturel

9 artikel(en)

9 artikel(en)

Het thema is stoer & naturel. Gebruik van stoere meubels met cognac stof/leder kleuren. Grove styling materialen in combinatie met groene planten en takken.

Industriele meubels

Bij dit thema past de eettafel Gadia perfect. Of je nu een tafel wenst met een rond, vierkant of rechthoekig blad, een metalen poot of een houten poot; het kan allemaal met ons Gadia tafelconcept. Het is zelfs mogelijk een keuze te maken uit drie houtkwaliteiten van fijn rustiek tot grof rustiek en uiteraard zijn er vele kleuren mogelijk. Eetstoel Marita en Aliro zijn voorzien van een mooi onderstel. De stoel is bekleed met een slijtvaste microvezel stof met een zachte touch. Het stoere zwarte onderstel past helemaal bij de huidige industriële trend.

Fauteuil industrieel

Het klinkt misschien een beetje oudbollig, maar als je écht voor ultiem comfort gaat is een relaxfauteuil iets voor jou. En denk dan niet meteen aan de fauteuil die vroeger bij je oma in de woonkamer stond. Er zijn tegenwoordig een heleboel mooie exemplaren te vinden. Speciaal voor degene die wel van een beetje stoer houden is er relaxfauteuil Thomas. Gemaakt van vintage leder en dus goed te combineren met zwart staal en robuust hout. De stoel is ook nog eens elektrisch verstelbaar. Chillen maar!

Shop the look: Stoer Naturel