0 items
€ 0,-

Shop the look: Vintage Gold

Shop the look: Vintage Gold

14 artikel(en)

14 artikel(en)

Het thema is Vintage Gold. Zoals de naam al doet vermoeden wordt er gebruik gemaakt van de accentkleur goud. Deze kleur kun je het beste toepassen in de accessoires. De gouden look combineert mooi met de afgebladderde houten wandposter. Voor een levendig geheel voeg dan ook groene cactussen / planten / takken toe.

Vintage meubels

Bij dit thema past de eettafel Adina perfect. Met de tafel Adina haal je echt iets speciaals in huis. Elke tafel is namelijk uniek, het super-rustieke eikenhout heeft al een heel leven achter zich en dit zorgt voor een doorleefd karakter. Dit wordt nog extra versterkt door de mooie blank antieke afwerking in lak. Deze kleur wordt in diverse lagen op het hout aangebracht en tenslotte afgelakt zodat het blad makkelijk in het gebruik is. Maar eigenlijk wordt de tafel steeds mooier met de jaren, hoe ouder, hoe beter!

Hoekbank vintage, tweezitsbank vintage of vintage hocker

Houd jij van kleur in huis? Ga dan voor een pronkstuk in jouw woonkamer. Voor een gekleurde bank heb je wel een beetje lef nodig maar het resultaat mag er zijn. De designer van de bank Paulo wilde geen hoekige lijnen, waardoor deze bank een zachte touch geeft gekregen. Wil je dat accentueren? Een vilten vloerkleed en een paar wollen kussentjes maken het geheel helemaal af.

Vintage woonaccessoires

Ambiente, de naam zegt het eigenlijk al. Voor een goede 'ambiance' in je interieur is deze serie prima geschikt. We hebben de meubeltjes prijsvriendelijk kunnen houden door grootschalige inkoop. Bovendien kun je snel genieten van je nieuwe aankoop door de snelle levertijden. De serie wordt met de hand gemaakt met authentieke materialen, je hebt dus altijd een uniek exemplaar in huis; geen enkel artikel is hetzelfde.

Shop the look: Vintage Gold