Cart
Spiced Honey

Spiced Honey

Het thema is industrieel en stoer. Gebruik van grote stoere objecten en glazen vazen in combinatie met groene (vet)planten. Vintage vloerkleden en kleur in kussentjes welke terugkomen in stoelen presenteren het als één stijl.

Bank industrieel, fauteuil industrieel of eettafel industrieel

Bij dit thema past het woonprogramma charly perfect. De bank is opgebouwd uit hoogwaardige materialen voor jarenlang woonplezier. Je hebt een ruimte keuze uit vele prachtige leersoorten en de stofcollectie uit de IN.HOUSE collectie. Je kunt de zitbank Montino geheel naar eigen wens samenstellen bijvoorbeeld als hoekbank en uiteraard ook als fauteuil of 3-zitsbank. Ons woonprogramma Charly heeft een industriële uitstraling gecombineerd met een tijdloze moderne vormgeving. De metalen staanders aan de zijkant van de meubelen zijn robuust vormgegeven. Het onbewerkte hout heeft het woonprogramma een natuurlijke touch, het is bovendien makkelijk in onderhoud. Indien er eens sprake is van een vlek, volstaat het om het meubel over een groter oppervlakte licht op te schuren. De kasten geven je interieur meteen een bijzondere uitstraling aangezien ze voorzien zijn van energiezuinige LED verlichting. Deze verlichting is met een drukknop simpel in of uit te schakelen.

Eetstoelen industrieel

We hebben een fris design en zijn volgens de laatste trends voorzien van een ruitvormig stiksel op de rug. De zitting loopt vloeiend met de rug in één vorm door en daardoor zit deze fauteuil echt geweldig. Tevens is er in dezelfde serie een eetkamerstoel beschikbaar. De roestvrijstalen poten zijn aan de zitting verbonden door dunnere buisjes wat een speels effect geeft aan de eetstoel/fauteuil. Het onderhoudsvriendelijke tatra is in zes kleuren te verkrijgen.

Shop the look: Industrial

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.