Cart

INHOUSE stoffencollectie

Bekijk hier al onze stofsoorten.

Stof: Adore

Deze hoogwaardige gebreide velours, heeft een lichtglanzend en gewolkt aspect. Adore is zeer sterk en geschikt voor ieder type huishouden, past ook perfect op alle type meubels. Deze velours is zacht, heeft een volle grip en geeft uw meubel volume en een luxe uitstraling.

Stof: Alpine

Deze boucle platweef stof heeft een zachte en volle grip, is zeer sterk en dus uitermate geschikt voor intensief woongebruik. De samenstelling bestaat uit polyester en polyacryl. De stof is makkelijk te reinigen en geschikt voor ieder type meubel. Deze licht meerkleurige kwaliteit is door de ietwat grovere structuur gevoeliger voor lusjes, dus wees voorzichtig met scherpe voorwerpen. 

Stof: Bari

Een combinatie van het hoogwaardige aanzien van leer en het aangename gevoel van stof. De toplaag bestaat uit een gebreide microvezel met een ‘lederen print embossing’.
De backing bestaat uit gerecyclede leren vezels die zorgen voor een speciale, unieke en dikke grip. Door dagelijks gebruik zal het oppervlakte iets van structuur kunnen veranderen. Hierdoor krijgt de stof op termijn een meer opgeruwd uiterlijk. Dit heeft geen verdere invloed op de kwaliteit of duurzaamheid van de stof.

Stof: Bora

Deze stof biedt een combinatie van de hoogwaardige uitstraling van leer en het aangename gevoel van stof. De toplaag bestaat uit een gebreide microvezel met een ‘leren print embossing’.


De backing bestaat uit gerecyclede leren vezels welke zorgen voor een speciale, unieke en dikke grip. Door dagelijks gebruik zal het oppervlakte iets van structuur kunnen veranderen. Hierdoor krijgt de stof op termijn een meer opgeruwd uiterlijk. Dit heeft geen verdere invloed op de kwaliteit of duurzaamheid van de stof.

Stof: Boxer

Een combinatie van het hoogwaardige aanzien van leer en het aangename gevoel van stof. De toplaag bestaat uit een geweven microvezel met een ‘lederen print embossing’. De backing bestaat uit gerecyclede leren vezels die zorgen voor een speciale, unieke en dikke grip. Door dagelijks gebruik zal het oppervlakte iets van structuur kunnen veranderen. Hierdoor krijgt de stof op termijn een meer opgeruwd uiterlijk. Dit heeft geen verdere invloed op de kwaliteit of duurzaamheid van de stof Boxer.

Stof: Cavallo

Deze grof geweven polyester / polyacryl platweef is sterk en is uitermate geschikt voor intensief woongebruik. Door een speciale coating op de achterzijde, voelt deze stof vol en prettig aan en is deze uitermate geschikt voor ieder type meubel. Door de ietwat grovere structuur is deze stof gevoeliger voor lusjes, dus wees voorzichtig met scherpe voorwerpen. Door dagelijks gebruik zal het oppervlakte iets van structuur kunnen veranderen. Hierdoor krijgt de stof op termijn een meer opgeruwd uiterlijk. Dit heeft geen verdere invloed op de kwaliteit of duurzaamheid van de stof.

Stof: Cyber

Deze nieuwe en luxueuze RPET geweven meubelstof is geweven op een air jet weefgetouw met micro-chenille garens. Deze garens zorgen voor een volumineus, stevig en comfortabel handgevoel. Cyber is stukgeverfd en is geschikt voor alle soorten stoffering, zoals losse hoezen, strak getailleerd of met knopen.

Stof: Fusion

Deze grof geweven chenille kwaliteit is zacht, sterk en is uitermate geschikt voor intensief woongebruik. Door de chenille garens voelt Fusion, vol, rijk en enorm zacht aan. Deze stof is uitermate geschikt voor zowel vaste als losse stoffering, dus geschikt voor ieder type meubel. Door dagelijks gebruik zal het oppervlakte iets van structuur kunnen veranderen. Hierdoor krijgt de stof op termijn een meer opgeruwd uiterlijk. Door de chenille garens kan er een zitspiegel ontstaan. Dit heeft geen verdere invloed op de kwaliteit of duurzaamheid van de stof Fusion.

Stof: Leaf

Deze chenille platweef heeft een zachte en volle grip, is zeer sterk en dus uitermate geschikt voor intensief woongebruik. De stof is gemaakt van 100% polyester, makkelijk te reinigen en geschikt voor ieder type meubel. Deze licht meerkleurige kwaliteit is door de ietwat grovere structuur gevoeliger voor lusjes, dus wees voorzichtig met scherpe voorwerpen. Door dagelijks gebruik zal het oppervlakte iets van structuur kunnen veranderen. Hierdoor krijgt de stof op termijn een meer opgeruwd uiterlijk. Dit heeft geen verdere invloed op de kwaliteit of duurzaamheid van de stof Leaf.

Stof: Miami

Deze ietwat grof geweven platweef stof bestaat uit een combinatie van viscose en polyester vezels. Miami heeft een stukverf kwaliteit, uitermate zacht en past op ieder type meubel. Door de ietwat grovere structuur, adviseren wij u om voorzichtig ze zijn met scherpe voorwerpen. Door dagelijks gebruik zal de oppervlakte van structuur kunnen veranderen. Hierdoor krijgt deze stof op termijn een meer opgeruwd en wollig aanzien. Dit heeft geen verdere invloed op de kwaliteit of duurzaamheid van de stof Miami.

Stof: Mito

Deze luxe platgeweven kwaliteit is een zachte, volumineuze en elegante meubelstof. Mito is geweven op een luchtweefgetouw, is stukgeverfd en gelamineerd met een dikke non-woven achterzijde. Een ruwe structuur die duurzaam en sterk is en geschikt is voor alle soorten stoffering.

Stof: Oasis

Deze grof geweven polyester platweef stof is sterk en uitermate geschikt voor intensief woongebruik. Door een speciale coating op de achterzijde, voelt deze stof vol en prettig aan. Oasis is uitermate geschikt voor ieder type meubel, door de ietwat grovere structuur is deze stof gevoeliger voor lusjes, dus wees voorzichtig met scherpe voorwerpen. Door dagelijks gebruik zal het oppervlakte iets van structuur kunnen veranderen. Hierdoor krijgt de stof op termijn een meer opgeruwd uiterlijk. Dit heeft geen verdere invloed op de kwaliteit of duurzaamheid van de stof Oasis.

Stof: Python

De bovenzijde van de stof Python is een gebreide microvezel, deze is sterk en eenvoudig te reinigen. De achterzijde bestaat uit een fleece, middels een speciaal laminering-proces worden deze 2 lagen aan elkaar gebracht. Deze fleece backing geeft deze luxe stof een zacht, vol en prettig gevoel. Python is geschikt voor ieder type meubel en uitermate geschikt voor intensief woongebruik. Door dagelijks gebruik zal het oppervlakte iets van structuur kunnen veranderen. Hierdoor krijgt de stof op termijn een meer opgeruwd uiterlijk. Dit heeft geen verdere invloed op de kwaliteit of duurzaamheid van de stof Python.

Stof: Rate

Deze licht meerkleurige geweven polyester platweef is sterk en is uitermate geschikt voor intensief woongebruik. Door een gelamineerde non-woven backing, voelt deze stof vol en prettig aan. Rate is uitermate geschikt voor ieder type meubel. Door dagelijks gebruik zal het oppervlakte iets van structuur kunnen veranderen. Hierdoor krijgt de stof op termijn een meer opgeruwd uiterlijk. Dit heeft geen verdere invloed op de kwaliteit of duurzaamheid van de stof Rate.

Stof: Reno

Reno biedt een combinatie van het hoogwaardige aanzien van leer en het aangename gevoel van stof. De toplaag bestaat uit een geweven microvezel met een ‘lederen print embossing’. De backing bestaat uit gerecyclede leren vezels die zorgen voor een speciale, unieke en dikke grip. Door dagelijks gebruik zal het oppervlakte iets van structuur kunnen veranderen. Hierdoor krijgt de stof op termijn een meer opgeruwd uiterlijk. Dit heeft geen verdere invloed op de kwaliteit of duurzaamheid van de stof Reno.

Stof: Sera

Deze grof geweven polyester platweef stof is sterk en uitermate geschikt voor intensief woongebruik. Door een speciale coating op de achterzijde, voelt deze stof vol en prettig aan. Sneak is uitermate geschikt voor ieder type meubel. Door de ietwat grovere structuur is deze stof gevoeliger voor lusjes, dus wees voorzichtig met scherpe voorwerpen. Door dagelijks gebruik zal het oppervlakte iets van structuur kunnen veranderen. Hierdoor krijgt de stof op termijn een meer opgeruwd uiterlijk. Dit heeft geen verdere invloed op de kwaliteit of duurzaamheid van de stof.