Cart
Tenso

Tenso

Tenso, comfortabele elegantie

Model Tenso is gestoffeerd met ons microleder Bari. Door de zijdezachte en slijtvaste toplaag van dit materiaal krijgen de elementen hun prachtige uitstraling.

Tenso is afgewerkt met een combinatie van een elegante bies in combinatie met een stiknaad, welke indien gewenst mogelijk is in beige contrastkleur (standaard is de stiknaad in meekleurend garen). Dit geeft het model zijn finesse.

  • * Vele opstellingen mogelijk van 1 zits tot hoekbank
  • * Verschillende bedieningsknoppen mogelijk
  • * Vele stof en leersoorten toepasbaar

Tenso heeft een groot aantal elementen in het assortiment waardoor je heel gemakkelijk een opstelling kunt samenstellen die het beste bij je past. Je kunt bijvoorbeeld heel simpel een aantal elementen selecteren die samen een hoekbank vormen. Diverse elementen zijn te voorzien van een elektrische relaxfunctie waarbij je zelf de bedieningsknoppen kunt selecteren. We hebben een eenvoudige bedieningsknop, een knop met handige USB poort zodat je altijd je apparatuur kunt opladen aan je bank en tenslotte hebben we een tiptoets bediening aan de zijkant van de zitting. Deze tiptoetsen zijn dan ook uit het zicht aangebracht.

filter
Aflopend sorteren

2 Items

2 3 4
per pagina
Aflopend sorteren

2 Items

2 3 4
per pagina