0 items
€ 0,-

Word jij onze nieuwe, doortastende en vriendelijke medewerker?

Kruit & Kramer B.V. is een meubelbedrijf met een hoofdkantoor en distributiecentrum in Groningen. Binnen het familiebedrijf, gestart in 1913, is ieders werk waardevol en staat persoonlijke ontplooiing voorop. Kruit & Kramer heeft naast haar woonmall in Groningen, een filiaal van Decorette, een vestiging in Assen onder de naam Henders & Hazel, een woonwinkel Pronto Wonen in Groningen en winkels in Assen, Groningen en Hoogeveen onder de naam Profijt Meubel.

In onze winkel van Kruit & Kramer in Groningen is momenteel een vacature voor een

Styliste / Social media medewerker (m/v)

De functie

Je bent verantwoordelijk voor de presentatie en styling in onze winkel. Je bent creatief en kunt zowel zelfstandig, als in teamverband werken. Je volgt de trends en ontwikkelingen in de meubelbranche op de voet, en bent in staat om met vernieuwende voorstellen te komen, om zo de winkelpresentatie en styling naar een hoger niveau te tillen. Hierbij houdt je het commerciële aspect goed in de gaten en weet je de perfecte balans te vinden. Je maakt deel uit van ons stylingsteam en bent verantwoordelijk voor vier grote afdelingen met ieder een unieke eigen sfeer en stijl, en mede verantwoordelijk voor het collectioneren van o.a. de woonaccessoires. Je werkzaamheden zijn afwisselend en bestaan o.a. uit stylen, etaleren, decoreren, verven en behangen. Naast de styling, ben je tevens verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de social media kanalen (Facebook, Instagram en Pinterest). De combinatie tussen stylen in de winkel en inspireren via social media kun jij maken, en naar een hoger niveau brengen.

De kandidaat

Je bent creatief, initiatiefrijk en commercieel. Je hebt een gerichte opleiding gevolgd op minimaal MBO-niveau. Je kent de vakliteratuur en de trends in de woonwereld en hebt een passie voor interieur en meubelen. Je bent communicatief zeer vaardig, zowel in woord als geschrift en hebt ruime ervaring met social media. Schoolverlaters kunnen ook solliciteren.

Kruit & Kramer b.v. bied jou:

  • • Een parttime baan van 15-25 uur per week;
  • • Verantwoordelijke functie in een professionele organisatie;
  • • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • • Een prettige werksfeer binnen een hecht team.

De sollicitatieprocedure

Je sollicitatiebrief met een uitgebreid cv en pasfoto graag mailen naar: pz@kruit-en-kramer.nl. Voor meer informatie kun je ook bellen met mevrouw M. de Klein op telefoon 050 3121519.