Vacature content medewerker (m/v)

Kruit & Kramer B.V. is een meubelbedrijf met een hoofdkantoor en distributiecentrum in Groningen. Binnen het familiebedrijf, gestart in 1913, is ieders werk waardevol en staat persoonlijke ontplooiing voorop. Kruit & Kramer heeft naast haar woonmall in Groningen ook een verkoopvestiging in Assen, onder de naam Henders & Hazel, verkoopvestigingen in Groningen, Assen en Hoogeveen onder de naam ProfijtMeubel, en de woonwinkels Pronto Wonen en Decorette in Groningen.
Wij zijn per direct op zoek naar een

Content medewerker (m/v)

Accurate persoonlijkheid met inzicht en overzicht


De functie
Je bent werkzaam vanuit ons kantoor in Groningen en bent verantwoordelijk voor onze webshops: je plaatst producten op de webshop voorzien van de nodige informatie, houdt deze actueel en je handelt de webshopbestellingen af. Ook controleer je de websites en hou je deze bij.


De kandidaat
Na je opleiding op Mbo-niveau heb je een aantal jaren ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie en je hebt ervaring met Wordpress, WooCommerce en Magento. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en schrift. Je bent accuraat, communicatief vaardig, en je hebt een commerciële en klantgerichte instelling. Ervaring met SEO is een pré.

Kruit & Kramer B.V. biedt u:

  • Een verantwoordelijke functie in een professionele organisatie;
  • Uitdagende zelfstandige functie voor 30 - 37 uur per week;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een prettige werksfeer binnen een hecht team.


De sollicitatieprocedure
Je sollicitatiebrief met een uitgebreid curriculum vitae met pasfoto graag voor 1 april mailen naar het emailadres pz@kruit-en-kramer.nl
Voor meer informatie kun je ook bellen met mw. M. de Klein, tel. 050 3121519.
Groningen, 5 maart 2019