0 items
€ 0,-

Eettafel Valori

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Eettafel Valori

Onze maatwerktafel heeft enorm veel mogelijkheden. Zo heb je de keuze uit vele modellen en maten tafelbladen en onderstellen. Tevens zijn zowel de tafelbladen als de onderstellen in een scala aan kleuren verkrijgbaar. De tafels zijn kwalitatief hoogstaand en opgebouwd uit eerlijke materialen: metaal en massief eikenhout.

  • • Maatwerk
  • • Massief eikenhout
  • • Tafels met veel karakter
  • • Valori heeft duizenden mogelijkheden!

Door het gebruik van massief eikenhout en de speciale bewerking krijg je tafelbladen met een geheel eigen karakter. Door de houtselectie en de handmatige afwerking is geen enkele tafel gelijk aan elkaar en dit geeft de tafel zijn specifieke charme. Indien je liever een tafelblad wenst met wat minder scheurtjes en noesten behoort dit tevens tot de mogelijkheden. De onderstellen zijn leverbaar in diverse metaalkleuren, tegen een geringe meerprijs is het zelfs mogelijk het onderstel in meerdere kleuren te verkrijgen zodat er verrassende combinaties te maken zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan een wit onderstel met een grijs bovenblad.

Eettafel Valori, verschillende tafelbladen mogelijk

De tafels zijn altijd voorzien van een massief eiken blad. Bij het blad van 4 cm dikte is het mogelijk om een strokenblad te kiezen of bijv. enkel een hoofdlat zo krijg je een wat meer landelijke look. Kijk ook even op de banner op deze site om een idee te krijgen van de vele mogelijkheden. En heb je nog vragen? Dan kun je uiteraard altijd terecht bij onze deskundige verkoopadviseurs in een IN.HOUSE vestiging bij jou in de buurt. Hier kun je tevens terecht voor een perfecte stoel om bij je nieuwe tafel te plaatsen. Wij hebben een ruime keuze in bijpassende (arm)stoelen in diverse vormen en uitvoeringen in leer en stof of een combinatie van beide.

Om je tafel het beste onderhoud te bieden verwijzen wij je naar het bijbehorende onderhoudsadvies.

Mogelijkheden van de Valori eettafel

Het TAFELBLAD van de Valori

Materiaalsoort: Massief rustiek eiken
Kleurmogelijheden: Diverse actuele houtkleuren, zie stalenbundel

Het ONDERSTEL van de Valori

MateriaalsoortMMetalen frame of houten poten.
KleurmogelijkhedenKleurnummer 2 (patiné) + 3 (naturel) of tegen meerprijs 4 (antraciet), 5 (zwart) of wit

EXTRA VERKOOP INFORMATIE van de Valori

Indien er gebruik gemaakt wordt van een onderregel is de ruimte vloer-onderregel ca. 72 cm. Deze info kunt u nodig hebben indien er armstoelen onder de tafel geplaatst worden.

Maatwerk:
• De breedte van de eettafel kan ook in 90 of 80 cm besteld worden, hiervoor geldt een meerprijs van 15%, inclusief onderstel.
• Er kan ook een tussenliggende maat besteld worden, hiervoor geldt een meerprijs van 15% op de onderliggende maat, inclusief onderstel.

Het onderstel is in meerdere metaalkleuren, volgens de stalen van de leverancier, leverbaar. Dit is zonder meerprijs. De metalen poten zijn in kleur nr.4 (antraciet), nr.5 (zwart) of wit verkrijgbaar tegen meerprijs. Let wel op dat je de juiste kleur aangeeft voor het metaal.

Ook leverbaar met glad tafelblad voorzien van noesten (tegen meerprijs). Het tafelblad met hoofdplank is ook leverbaar met infrezingen.

Het is niet mogelijk om de poten los te bestellen.