Cart

Velvet bankstellen

filter
Aflopend sorteren

4 Items

2 3 4
per pagina
Aflopend sorteren

4 Items

2 3 4
per pagina

Velvet bank kopen? Dit is wat je moet weten!

Velvet is de perfecte bekleding voor je nieuwe bank. Waarom? Het materiaal is stevig geweven waardoor het sterk is. Hierdoor gaat een velvet bank jaren mee. Velvet, velours of fluweel? Het zijn allemaal benamingen voor deze zelfde stof.

Maak een statement; Velvet bank in je interieur

Je kunt natuurlijk kiezen voor een velvet bank in een neutrale kleur, dit staat vaak mooi in je interieur. Maar je kunt ook een statement maken door te kiezen voor een velvet bank in een toffe kleur! Wat dacht ja van koper velvet of groen velvet? Bijvoorbeeld onze Delora koperkleur.

Velvet bank, perfect met huisdieren

Huisdieren? Kies dan zeker voor een velvet bank! De stof velvet is stevig geweven waardoor jouw hond of kat geen halen erin kan maken. En een velvet bank is minder gevoelig voor vuil en vocht, je haalt er bijvoorbeeld dierenharen makkelijk met een roller af. De perfecte combinatie met jouw trouwe viervoeters dus.

Ga voor een velours bank die bij je past

Welke vorm bank past in jouw interieur? INHOUSE heeft een ruim assortiment banken en hoekbanken. Heb je veel ruimte? Kies dan voor een grote hoekbank zoals onze Carolina of een u-bank zoals onze Revello. Heb je wat minder ruimte? Kies dan voor een 2-zits of 3-zits bank.

Velvet (hoek)bank; Noem een kleur en INHOUSE heeft het!

Bijna alle banken van INHOUSE zijn op maat te bestellen in een velvet stof. Met onze Adore (velvet) stof kun je kiezen tussen heel veel verschillende kleuren velvet.