Cart

Vloerlamp Miria zwart

geen
Uitgevoerd in metaal zwart (hxl) 130xmax.24 cm Excl. lichtbron E27
SKU
10392789
€ 179,00

Thuisbezorgd voor 12.95

Levertijdca. 2 weken (de winkel zal je informeren over de actuele levertijd)
Vragen over de mogelijkheden? Meubeladvies in de winkel
Vloerlamp Miria zwart is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1
Uitgevoerd in metaal zwart (hxl) 130xmax.24 cm Excl. lichtbron E27
Naam Vloerlamp Miria zwart
Artikelnummer 10392789
Uitvoering Verlichting
Categorie Kleinmeubels
Sfeer & Inspiratie -
Uitvoeringen Uitgevoerd in metaal zwart
Afmetingen (hxl) 130xmax.24 cm Excl. lichtbron E27

INHOUSE bezorgd de artikelen via de webwinkel graag bij jou thuis. Artikelen kunnen alleen geretourneerd worden als deze nog in originele verpakking zitten.
De verzendkosten voor het terugsturen, zijn voor eigen rekening.

Bij INHOUSE staat kwaliteit hoog in het vaandel. We willen uiteraard dat je maximaal kan genieten van jouw nieuwe meubel. Daarom bieden we een hoogwaardige bezorgservice. Voor €99,- (inclusief BTW) zorgen onze bezorgers ervoor dat jouw nieuwe meubel netjes bij jou binnen staat. En dat niet alleen..

Wat houdt de INHOUSE bezorgservice in?

-  Veilige bezorging (meestal door 2 personen)
-  Uitpakken van het meubel
-  Op de juiste plek plaatsen van het meubel (zo nodig, viltjes plakken)
-  Meenemen van het verpakkingsmateriaal

Etage bezorging

Indien je op een etage woont, moet je rekening houden met de volgende kosten:

1ste etage + €19,-
2de etage + €26,-
3de etage + €32,-
4de etage en hoger (alleen met lift) + 38,-

Bestel je accessoires dan betaal je €12,50 bezorgkosten (exclusief vloerkleden). Bij bestellingen met enkel onderhoudsmiddelen betaal je €7,95 bezorgkosten.

LET OP! DEZE BEZORGTARIEVEN ZIJN ALLEEN GELDIG VOOR WEBSHOP BESTELLINGEN. VOOR BEZORGKOSTEN VANUIT DE WINKEL, NEEM CONTACT OP MET DE WINKEL VAN JOUW KEUZE.

Bezorging naar de Waddeneilanden en buitenland

Voor de Waddeneilanden geldt een ander tarief, het juiste tarief voor de Waddeneilanden zal bevestigd worden door de winkel naar keuze. Jouw INHOUSE winkel zal je definitief bevestigen wat de bezorgkosten zijn. Indien je meubels in het buitenland bezorgd wilt hebben dan raden wij je aan om contact op te nemen met de INHOUSE vestiging waar je de meubels wilt bestellen.  Klik hier voor de contactgegevens van de vestigingen.

Bijna alle artikelen zijn gemonteerd. Indien meubelen aan de wand bevestigt moeten worden zullen in overleg met de INHOUSE vestiging kosten in rekening worden gebracht. Indien je meubelen in het buitenland bezorgd wilt hebben dan raden wij je aan om contact op te nemen met de INHOUSE vestiging waar je de meubels besteld hebt. Klik hier voor de contactgegevens van de vestigingen.

CBW voorwaarden

Voor de gehele INHOUSE collectie (exclusief opruimingsartikelen) gelden standaard de CBW voorwaarden. Meer info hierover? Zie voorwaarden CBW.

7 jaar service en garantie op je nieuwe meubels!

Bij aanschaf van een nieuw leren (afgedekt, geschuurd of gewaxt leer) of stoffen zitmeubel kun je bij ons voor een geringe meerprijs een aanvullende full service afsluiten. Hierdoor heb je de komende 7 jaar geen zorgen over service en garantie. Dat zit natuurlijk een stuk lekkerder!

Wat kun je van deze unieke service verwachten?

  • -7 jaar full service en garantie op je nieuwe zitmeubel
  • -7 jaar service op de meeste vlekken, beschadigingen en calamiteiten
  • -7 jaar professionele hulp bij klachten op de constructie van het meubel
  • -7 jaar professionele hulp bij calamiteiten/ongelukken, zoals: losse veren, overmatig inzakken van kussen, losgeraakte stiknaden, knopen of verbindingen, opspannen bij overmatig rimpelen of plooien van bekledingsstof, etc.

Extra’s bij textiele zitmeubelen

Bij textiele meubelstof wordt de stof optimaal beschermd met een professioneel impregneermiddel (dit om vlekken makkelijker te verwijderen en de stof langer vlekvrij, dus mooier te houden).

En daarnaast krijg je 7 jaar vlekgarantie op alle vlekken veroorzaakt door etenswaren of drinkwaren. Een vlek die er niet uit gaat? Geen probleem, niet te verwijderen vlekken worden professioneel voor je gereinigd!

Extra’s bij leren zitmeubelen

Bij leren zitmeubels ontvang je voldoende beschermings-/verzorgingsmiddelen voor de komende 7 jaar. Hiermee verzorg en bescherm je het leer optimaal, hierdoor zullen vlekken makkelijker te verwijderen zijn en blijft het leer langer mooi en schoon.

Met deze service heb je bij afgedekte/geschuurde/gewaxte leersoorten 7 jaar garantie op alle vlekken veroorzaakt door etenswaren of drinken, af- en uitscheiding van mens en zoogdier zoals; hoofdvet, handvet en nadelige invloeden van medicijn gebruik, kleding afgifte (spijkerbroekenblauw) en vlekken veroorzaakt door cosmetica, balpen strepen, etc. Niet te verwijderen vlekken worden professioneel voor je gereinigd!

En daarnaast krijg je professionele hulp bij calamiteiten, zoals het kaal worden van stiknaden of het afpellen van de finishlaag van het leer (craquelé).

Klik hieronder op de foto voor onderhoudsadvies van leder, stof, hout en microleder.

Onderhoudsadvies voor alle leder producten    Onderhoudsadvies voor alle textiel producten

Onderhoudsadvies voor alle houten producten    Onderhoudsadvies voor alle microleder producten

Stel een vraag

Stel een vraag

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Winkel*
Vragen*