Cart

Vloerkleden

filter
Aflopend sorteren

Items 1-12 van 40

2 3 4
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-12 van 40

2 3 4
per pagina

Vloerkleden voor een sfeervol interieur

Zachte landing voor je voeten

Dé manier om sfeer en gezelligheid aan je interieur toe te voegen? Met een vloerkleed zorg je voor een flinke dosis warmte in je zithoek, leeshoek of een andere plek in huis. Een rond vloerkleed is populair, maar een rechthoekig tapijt is ook een aanwinst in huis. Kies je voor een vintage tapijt met een dessin, een hoogpolig wollen karpet of een modern laagpolig vloerkleed? Wij hebben de mooiste vloerkleden voor een modern, stoer, industrieel of landelijk interieur in huis. Kom langs of shop online!

Een vloerkleed van natuurlijke of synthetische vezels

Wat voor kleur of materiaal tapijt je kiest is afhankelijk van je smaak, je interieur en je persoonlijke situatie. De vloerkleden van INHOUSE zijn gemaakt van natuurlijke of synthetische materialen. Bij natuurlijke materialen kun je denken aan katoen, kokos, sisal en wol. Synthetische materialen zijn tegenwoordig bijna niet meer van natuurlijke materialen te onderscheiden en hebben als grote voordeel dat ze onderhoudsvriendelijk zijn.

Zo koop je het juiste vloerkleed

Ben je op zoek naar een vloerkleed? Doe je voordeel met deze tips:
Denk na over de functie:
Bedenk welke functie je vloerkleed moet krijgen. Ben je op zoek naar meer warmte, een extra speelplek voor de kinderen óf een betere akoestiek? Zo zorgt een hoogpolig tapijt voor warmte, terwijl een rond karpet van een synthetische vezel perfect is als speelkleed.
Zo kies je het juiste formaat:
Vind je het lastig om het formaat te kiezen? Leg kranten of witte vellen papier op de plek waar het tapijt moet komen. Zo kun je beter inschatten welk formaat je nodig hebt.
Kijk goed naar de rest van je interieur:
Bij een strakke vloer kan een hoogpolig karpet zorgen voor extra warmte. In een interieur waar een bank, een opvallend behang of iets anders de aandacht trekt, heb je behoefte aan een rustige basis en een effen karpet.

Interieuradvies van een expert

Vind je het lastig om het juiste vloerkleed te vinden en een warm en sfeervol interieur te creëren? Laat INHOUSE je helpen! Onze deskundige interieurstylisten brengen jouw wensen in kaart, combineren die met de laatste woontrends en maken een inspirerend interieurontwerp (2D of 3D) op basis van onze collectie. Natuurlijk kunnen ze je ook adviseren over nieuwe meubels, een andere indeling of het gebruik van kleur. Maak een afspraak!

Laat je inspireren bij INHOUSE

Kom langs in een van onze ruim 30 meubelwinkels door het hele land en laat je inspireren door onze eigentijdse wooncollectie. Voel de stoffen van onze vloerkleden en ervaar de kwaliteit van de collectie. We helpen je graag met de zoektocht naar een nieuw meubel of een compleet interieur. Onze interieurstylisten verwelkomen je graag. Kom langs!