Cart

De Groot Wonen

Adresgegevens

Route plannen

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Social media

Extra informatie

Voor extra informatie en andere openingstijden kun je terecht op onze website: www.degrootwonen.nl

Woonwinkel Apeldoorn

In onze woonwinkel krijg je een compleet beeld van de collectie van De Groot Wonen: van moderne meubels tot klassieke meubels, lifestyle of romantisch, je kunt het bij ons zien en kopen. Ons familiebedrijf is al meer dan 55 jaar dé woonwinkel van Apeldoorn voor meubelen met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Ons assortiment omvat banken, fauteuils (in stof en leer), eetkamertafels en stoelen, kasten, dressoirs in veel houtsoorten als eiken en acacia. Veel meubels van bekende ontwerpers en leveranciers hebben zoveel mogelijkheden dat gerust van maatwerk gesproken kan worden. Wij adviseren je graag!

Ben je er nog niet helemaal over uit hoe jouw interieur er uit moet zien? Geen probleem! Bij ons kun je namelijk ook terecht om inspiratie op te doen over de laatste woontrends en geven we je persoonlijk aandacht om tot een goed advies op maat te komen. Er is niets leukers dan gewoon een keertje langs te komen bij De Groot Wonen in Apeldoorn om ons gehele IN.HOUSE assortiment te bekijken!


Maak een afspraak met onze interieuradviseur

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseur zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.