Cart

Woonrijk

Adresgegevens

Route plannen

Openingstijden

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag gesloten

Social media

Extra informatie

Voor extra informatie en andere openingstijden kun je terecht op onze website: www.woonrijk.nl

Woonwinkel Broek op Langedijk

Op ruim 12.000 m² vind je een bijzonder fraai assortiment aan meubelen, keukens, badkamers, slaapkamers, verlichting en woonaccessoires, dit alles onder één dak. Onze woonwinkel is ingericht aan de hand van verschillende woonstijlen.

 

Je kunt bij ons inspiratie opdoen op het gebied van modern, eigentijds, landelijk en klassiek wonen. Onze vakkundige adviseurs helpen je graag bij het vinden van jouw droominterieur. En terwijl jij inspiratie opdoet, kunnen jouw kinderen genieten van een leuke film in onze fantastische kinderbioscoop!

 

Toe aan een kleine pauze? In onze lounge op de eerste verdieping kun je plaatsnemen op één van onze comfortabele banken en bijkomen met een gratis kop koffie of thee. Ben je wat slechter te been en niet direct in staat een bezoek te brengen aan onze woonwinkel? Geen probleem! Wij kunnen je ook thuis advies geven en bieden zelfs de mogelijkheid aan om je van huis op te halen zodat je tóch in onze showroom inspiratie op kunt doen.

 

Als je geslaagd bent en jouw bestelling geplaatst hebt, zorgt onze eigen transportdienst dat jouw bestelling tegen vergoeding bij je thuis afgeleverd wordt. Wij leveren ook in de avonduren én op zaterdag! Al onze meubelen kunnen daarnaast tegen een kleine vergoeding door vakmensen worden gemonteerd. Woonrijk Langedijk ligt slechts 10 minuten bij Alkmaar vandaan. Wij zijn makkelijk te bereiken en je kunt jouw auto gratis bij ons parkeren. Kom eens bij onze woonwinkel in Broek op Langedijk kijken en bewonder de IN.HOUSE collectie!


Maak een afspraak met onze interieuradviseur

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseur zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.