Cart

De Ruijtermeubel

Adresgegevens

Route plannen

Openingstijden

Maandag 12:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Social media

Extra informatie

Voor extra informatie en andere openingstijden kun je terecht op onze website: www.deruijtermeubel.nl

Woonwinkel Cruquius

De Ruijtermeubel onderscheidt zich al jaren met allerlei acties. Maar vooral ook door nieuwe collecties aan te kopen en mee te gaan met de tijdsgeest. De woonwinkel heeft altijd anders willen zijn en de collecties verrassend en voordelig.

Het geweldige team, die al vele jaren werkzaam zijn bij De Ruijtermeubel staat elke dag voor jou klaar om je te helpen bij het uitzoeken van jouw nieuwe meubelen. Voor de kinderen is er een kinderopvang, waar je ze achter kunt laten om zorgeloos te kunnen shoppen.

De meubelzaak in de Cruquius doet het met ruim 10.000 vierkante meter showroom, een dito magazijn en vier vrachtwagens, die dagelijks de bestelling naar de klanten brengen en heeft in de regio een naamsbekendheid van bijna 100%.

Nergens anders vind je een woonwinkel die zó inspireert als de onze. Winkelen bij De Ruijtermeubel is een woonbelevenis, ontdek dat onze woonideeën inspirerend! Kom gewoon eens lang bij de woonwinkel in Cruquius en bekijk de IN.HOUSE meubels! Bovendien hanteren wij de laagste prijsgarantie. Dat is waarin De Ruijtermeubel zich onderscheidt. Wij van de Ruijtermeubel bieden ook deskundig interieuradvies, uitstekende service en vakkundige bezorging en montage.


Maak een afspraak met onze interieuradviseur

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseur zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.