Cart

Weber Woonwereld

Adresgegevens

Route plannen

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag gesloten

Social media

Extra informatie

Voor extra informatie en andere openingstijden kun je terecht op onze website: www.weberwoonwereld.nl

Woonwinkel Elburg

Bij Weber Woonwereld in Elburg kan iedereen slagen. Je kunt daar vrijwel alle aspecten van wonen terugvinden. Zo tref je er moderne, eigentijdse en klassieke meubelen in verschillende prijsklassen aan, van topontwerpers tot de trendy meubelen van IN.HOUSE.

Ook de slaapkamer kan bij Weber Woonwereld volledig ingericht worden. Zo kun je, bij Weber Slapen op de tweede verdieping, helemaal zelf je boxspring of je linnenkast samenstellen, onze vakbekwame adviseurs helpen je hier graag mee.

Het uitgebreide assortiment aan kwaliteitskeukens van Superkeukens zorgt ervoor dat je bij Weber Woonwereld een weloverwogen keus kunt maken. Ook in de stoffering is voorzien. Behang, tapijt, laminaat of gordijnen, je vindt het bij de Decorette op de eerste verdieping van Weber Woonwereld.

Voor al jouw woonaccessoires en cadeauartikelen kun je terecht bij de afdelingen van Lifestyle of IN.HOUSE. Jouw kinderen kunnen zich vermaken in een heus kasteel of op de Playstation terwijl jij jezelf op de hoogte stelt van de nieuwste trends. Weber Woonwereld beschikt over een eigen service- en montagedienst en de koffie is natuurlijk gratis. Ook voor onze ruime parkeergelegenheid hoef je niets te betalen. Je bent van harte welkom in onze woonwinkel in Elburg.


Maak een afspraak met onze interieuradviseur

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseur zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.