Cart

Vegers Meubelen

Adresgegevens

Route plannen

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Social media

Extra informatie

Elke laatste zondag van de maand geopend! Voor extra informatie en andere openingstijden kun je terecht op onze website: www.vegersmeubelen.nl

Woonwinkel Heerlen

Vegers Meubelen staat voor meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van woon- en slaapkamerinterieurs. In onze overzichtelijke showroom aan de Woonboulevard te Heerlen wordt een bijzondere collectie Wonen en Slapen, in diverse stijlen, gepresenteerd. Bij Vegers Meubelen vind je compleet uitgewerkte woon- en slaapkamerinterieurs. Ideaal om ideeën op te doen wat betreft het combineren van meubelen, het gebruik van kleuren en accessoires. Op onze slaapafdeling vind je een compleet overzicht van alle slaapkamerkasten, matrassen, bedbodems en boxsprings.

Onze deskundige woon- en slaapadviseurs staan in onze winkel voor jou klaar met een deskundig en persoonlijk advies. Door voortdurende scholing zijn zij uitstekend op de hoogte van de nieuwste trends en mogelijkheden. Kom gerust een keertje langs bij onze meubelzaak in Heerlen en laat je inspireren. Wilt u graag een bezoek brengen aan onze winkel, maar heb je geen vervoer om naar onze winkel te komen? Geen probleem! Wij halen je vrijblijvend op en brengen je ook gewoon weer thuis.


Maak een afspraak met onze interieuradviseur

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseur zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.