Cart

Moerman Woon Promenade

Adresgegevens

Route plannen

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag gesloten

Social media

Extra informatie

Voor extra informatie en andere openingstijden kun je terecht op onze website: www.moermanwoonpromenade.nl

Woonwinkel Hellevoetsluis

De zaak van Moerman is al meer dan 100 jaar geleden begonnen is aan de Rijksstraatweg in Hellevoetsluis en is daarmee een van de langst bestaande woonwinkels die het INHOUSE assortiment in haar winkel heeft opgenomen. Met meer dan 30 medewerkers op de vernieuwde woonpromenade doet inmiddels de 5e generatie Moerman hun best om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Meer dan 140 jaar zijn we jouw vertrouwen waard.

Onze verkoopsters van wie er al vele bijna 20 jaar ervaring hebben heten je graag van harte welkom en geven je vrijblijvend en deskundig interieuradvies. We leveren onze meubels in Hellevoetsluis met 2 jaar CBW garantie, omdat we achter de kwaliteit van onze producten staan. Door onze jarenlange ervaring weten we zeker dat we je goed te woord kunnen staan en je op vrijwel alle manieren kunnen helpen. Onze jarenlange ervaring heeft meerdere voordelen: zo hebben we onze eigen bezorging en kunnen al onze producten door onze eigen monteurs worden monteert, dit is veelal gratis!

Benieuwd naar wat de zaak van Moerman al meer dan 140 jaar doet bestaan? kom dan gewoon vrijblijvend langs in onze woonwinkel in Hellevoetsluis en laat je verassen door onze uitstekende service en het uitgebreide INHOUSE assortiment.


Maak een afspraak met onze interieuradviseur

 

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseur zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.