0 items
€ 0,-

Adres

Zuiderinslag 4
3871 MR Hoevelaken

Openingstijden

Maandag13:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondaggesloten

Doggenaar Meubelen

Woonwinkel Hoevelaken

Welkom bij Doggenaar Wonen & Projecten. In onze showroom te Hoevelaken hebben wij een uitgebreide collectie met een breed aanbod IN.HOUSE artikelen. Onze showroom bestaat uit 7.000 m2 waarin we voor ieders smaak en budget wat te bieden hebben, voor jong en oud! Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor alles op het gebied van stoffering, om zo uw interieur helemaal compleet te maken!

Onze vriendelijke verkoopadviseurs staan je graag van dienst om je onze grote en variërende collectie meubels in Hoevelaken te laten zien en u te helpen met persoonlijk interieuradvies. Als CBW-erkende woonwinkel staat service bij ons hoog in het vaandel en bieden we jarenlange garantie op vrijwel al onze producten. Verder doen we er alles aan om jou, de klant, centraal te stellen tijdens een bezoek in onze meubelzaak of op onze webwinkel.

Laat je verrassen en kom vrijblijvend langs in onze woonwinkel in Hoevelaken. Winkelen bij Doggenaar Meubelen is een unieke woonbelevenis, ontdek onze woonideeën en bekijk de laatste woontrends! Laat je inspireren en neem even een kijkje op onze website en dan zal je merken dat wij bijna op elk gebied jou van dienst kunnen zijn.


MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE INTERIEURADVISEUR

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseur zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.

Advies over:

* Vereiste velden