Cart

Jansen Totaal Wonen

Adresgegevens

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:30

Social media

Extra informatie

Voor extra informatie en andere openingstijden kun je terecht op onze website: https://www.jansentotaalwonen.nl/

Woonwinkel Huissen

Jansen Totaal Wonen staat voor ruim 15.000m² aan wooninspiratie, verdeeld over verschillende afdelingen en formules. Van keukens tot slaapkamers en meubels tot woonaccessoires - het is bij Jansen verkrijgbaar. Bekende formules die Jansen met trots faciliteert zijn onder andere: IN.HOUSE, Pronto Wonen, Profijt Meubel, Xooon, Trendhopper, Superkeukens en Keukendepot. Jansen Huissen, met het doel om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het realiseren van hun woondroom!

Het is makkelijk te bereiken door de ideale ligging aan het einde van de A15. Kom je langs? Parkeer gratis en geniet van een kopje koffie van het huis! Bekijk de meubels en accessoires voor alle woonstijlen. Wil je graag advies? Vraag dan een van onze adviseurs! Zij staan elke dag voor jou klaar en nemen uitgebreid de tijd om jouw vragen te beantwoorden en je wensen te vervullen.

Bij Jansen Totaal Wonen vind je alles om heerlijk te wonen. Meer dan 50 jaar is het een winkel vol wooninspiratie! Ben je op zoek naar een grote IN.HOUSE collectie? Dan zit je bij ons aan het juiste adres! Jansen Totaal Wonen heeft een aanbod met zeer uiteenlopende merken. Van landelijk tot modern, er is vast ook iets wat bij jou past! Kom langs bij de leukste woonwinkel in Huissen!


Maak een afspraak met onze interieuradviseur

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseur zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.