Cart

Kapenga Wonen

Adresgegevens

Route plannen

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 18:00
Zondag gesloten

Social media

Extra informatie

Voor extra informatie en andere openingstijden kun je terecht op onze website: www.kapenga.nl

Woonwinkel Leeuwarden

Wij zijn Kapenga Wonen en al meer dan 80 jaar de specialist op het gebied van wonen. In onze beide vestigingen in Friesland bieden wij een breed assortiment aan meubelen en accessoires voor iedere woonstijl en ieder budget. Als toonaangevende meubelzaak bieden we uitstekende service, vakkundige bezorging en montage tegen scherpe prijzen.

Van de laatste trends in woonaccessoires tot alles op het gebied van meubels, bij Kapenga Leeuwarden kun je voor alles terecht, of je nu van industrieel, modern, landelijk, romantisch of klassiek houdt. In beide vestigingen vind je onder andere banken, hoekbanken, bedden, fauteuils, kasten, eettafels, eetkamerstoelen, lampen en vele woonaccessoires. Slagen doe je gegarandeerd bij onze meubelwinkel.

Daarnaast kun je wooninspiratie opdoen bij grote merken als Montel, Henders & Hazel, IN.HOUSE, Stressless en nog veel meer. Echter is er natuurlijk niks leuker dan gewoon een keertje bij Kapenga in Leeuwarden langs te komen om alle IN.HOUSE meubels te bekijken! We staan je graag te woord over de laatste woontrends en over onze producten met deskundig advies. De kans is groot dat jij in onze woonwinkel slaagt!


Maak een afspraak met onze interieuradviseur

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseur zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.