Cart

Van Heeswijk Woon & Slaapcenter

Woonwinkel Mierlo

Het inrichten van jouw huis is een lastige klus. Een verbouwing of herinrichting van jouw huis kan een hele uitdaging zijn. Bij Van Heeswijk Woon & Slaapcenter kunnen we je hiermee helpen! Met 75 jaar ervaring weten wij alles van kleurencombinaties en zijn gespecialiseerd in het uitzoeken van de perfecte meubels in Mierlo. Inmiddels is ook de weg voor de derde generatie gelegd in de meubelzaak, en proberen we nog steeds iedere dag een glimlach op jouw gezicht te toveren.

Hoe kun je het beste gebruik maken van de ruimtes? Hoe kun je een gezellige sfeer creëren? Wij staan voor je klaar met onze hulp in onze woonwinkel in Mierlo. Ons deskundig personeel geeft je graag gratis persoonlijk advies en vertelt je alles over onze producten, inclusief de IN.HOUSE collectie. Aan de allerkleinste is ook gedacht: een ruime speelhoek, uitgerust met minibioscoop, zal er voor zorgen dat je kinderen zich niet zullen vervelen en jij zonder zorgen kunt winkelen.

Onder het genot van een kopje koffie, helpt één van onze interieuradviseurs je graag op weg. Je kunt vrijblijvend langskomen in onze meubelzaak in Mierlo om de IN.HOUSE collectie te bewonderen. Als CBW erkende woonwinkel bieden we je veel zekerheden die je als consument extra goed beschermen.


MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE INTERIEURADVISEUR

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseur zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.

 

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:00
Dinsdag 09:30 - 17:00
Woensdag 09:30 - 17:00
Donderdag 09:30 - 17:00
Vrijdag 09:30 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten

Social media

Extra informatie

Voor extra informatie en andere openingstijden kun je terecht op onze website: https://www.vanheeswijk-wooncenter.nl/