Cart

Verdegem Wonen

Adresgegevens

Route plannen

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag gesloten

Social media

Extra informatie

Voor extra informatie en andere openingstijden kun je terecht op onze website: www.verdegem.nl

Woonwinkel Oostburg

Met 50 jaar ervaring en de vierde generatie Verdegem, is Verdegem Wonen in Oostburg een begrip in de regio. Verdegem Wonen is een meer dan complete woonwinkel. We staan je graag te woord over onze uitgebreide collectie IN.HOUSE producten.

Je vindt er tal van stijlen en altijd wel één passend bij jouw smaak, of deze nu modern, romantisch, klassiek of tijdloos is. De uitgebreide slaapafdeling biedt brede keuze uit verschillende ledikanten, matrassen, boxsprings, linnenkasten en bedtextiel. Alle meubels in Oostburg zijn van hoge kwaliteit en komen daarom met garantie. Ben je er nog niet helemaal over uit wat je precies wilt? Dan nemen onze medewerkers graag uitgebreid de tijd voor je om je persoonlijk advies te geven.

Ook onze afdeling raamtextiel en vloerbedekking beschikt over een ruim assortiment. Het eigen naaiatelier kan elke wens voor jouw gordijnen en raamdecoratie uitvoeren. De eigen buitendienst met vakkundige stoffeerders zorgt voor het leggen van de vloerbedekking en de montage van jouw gordijnen. Kom gewoon eens langs in onze woonwinkel in Oostburg en laat je verrassen door de ultieme woonbeleving!


Maak een afspraak met onze interieuradviseur

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseur zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.