Cart

Woonboulevard Poortvliet

Adresgegevens

Route plannen

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten

Social media

Extra informatie

Voor extra informatie en andere openingstijden kun je terecht op onze website: www.woonboulevardpoortvliet.nl

Woonwinkel Poortvliet

Woonboulevard Poortvliet staat al voor bijna 100 jaar ervaring op het gebied van woon- en slaapkamerinterieur. Ondanks de groei van de laatste jaren is Woonboulevard Poortvliet een echt familie bedrijf. Voor ons betekent dat dat we dicht bij de klant staan waarbij persoonlijk contact en een uitstekende service centraal staan. Dat was in 1919 al zo, en ons doel is om dit de komende jaren voort te zetten.

Dagelijks zijn er meer dan 220 mensen bezig om jouw droominterieur werkelijkheid te maken. We zijn gespecialiseerd in het realiseren van jouw woonideeën en dat kan je overal in onze winkel terugzien. Met ons enthousiaste team voorzien wij jou vijf dagen per week van een onvergetelijke woonbeleving! En dat tegen aantrekkelijke prijzen!

Kom langs in onze woonwinkel in Poortvliet en proef de fijne sfeer! Met een showroom van maar liefst 50.000 vierkante meter biedt Woonboulevard Poortvliet een totaal beleving in wonen en slapen! Met deze ruime collectie zijn wij er van overtuigd dat we precies bieden waar jij naar op zoek bent.


Maak een afspraak met onze interieuradviseur

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseur zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.