Cart

Reedijk Wonen

Adresgegevens

Route plannen

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten

Social media

Extra informatie

Voor extra informatie en andere openingstijden kun je terecht op onze website: www.reedijkwonen.nl

Woonwinkel Strijen

Vele merken en formules onder één dak

In onze markante showroom van 10.000 m2 vindt u vele merken en formules onder één dak. Wij verkopen onder andere de A-merken INHOUSE, Pronto Wonen, Auping, Comfort Suite, Silvana, Norma en Superkeukens. Verschillende loopbanen leiden u langs onze prachtige collectie moderne meubels, slaapkamers en keukens. U zult versteld staan van de brede collectie. Om alle indrukken te verwerken hebben we een koffiehoek ingericht. De kinderen kunnen zich ondertussen vermaken in de gezellige Kidscorner.

Kwalitatief interieuradvies

Bij Reedijk wonen voert kwaliteit al jarenlang de boventoon. Dat geldt niet alleen voor de collectie: ook onze verkoopadviseurs zijn geschoold in hun vak en leveren professioneel advies. Zij beantwoorden graag uw vragen en zijn altijd bereid mee te denken over de inrichting of kleurstelling. Voor een uitgebreid interieuradvies kunt u een afspraak maken met onze interieuradviseur.

Service en garanties

Reedijk wonen beschikt over een eigen meubelbezorg- en montagedienst. Vraag onze verkoopadviseurs naar deze servicediensten en laat onze vakkundige monteurs uw meubels en woonartikelen plaatsen en installeren. Bovendien zijn wij CBW-erkend, wat betekent dat u kunt vertrouwen op ruime garanties!


Maak een afspraak met onze interieuradviseur

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseur zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.