Cart

Reedijk Wonen

Woonwinkel Strijen

Reedijk Wonen in Strijen is een familiebedrijf en heeft al meer dan 130 jaar ervaring op het gebied van woninginrichting. Een echt begrip in de regio dus. De opening van het architectonisch fraai weergegeven winkelpand in 2002 betekende een nieuwe fase. Begon het bedrijf als een lokale meubelwinkel, dankzij de nieuwe winkelruimte en internet weten klanten uit heel Nederland Reedijk Wonen te vinden.

Op 10.000 m2 vind je een prachtige collectie moderne meubelen voor de hele woning, inclusief de keuken. De indeling is ruim opgezet en uitstekend geschikt voor buggy’s en rolstoelen. Loopbanen leiden je als vanzelf van sfeerhoek naar sfeerhoek die zich richten op alle aspecten (behalve de badkamer) van het wonen.

De ervaren adviseurs van Reedijk Wonen kunnen je op alle vlakken voorlichten en ondersteunen je met hun interieuradvies in jouw keuze. De scherpe prijs-kwaliteit verhouding maakt een bezoekje aan de woonwinkel in Strijen zeker de moeite waard. Kom gewoon eens langs in onze woonwinkel in Strijen en bekijk onze IN.HOUSE collectie.


Maak een afspraak met onze interieuradviseur

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseur zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.

 

Adresgegevens

Route plannen

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten

Social media

Extra informatie

Voor extra informatie en andere openingstijden kun je terecht op onze website: www.reedijkwonen.nl