Cart

Woongelofelijk Van Donzel

Adresgegevens

Route plannen

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00

Social media

Extra informatie

Voor extra informatie en andere openingstijden kun je terecht op onze website: www.vandonzel.nl

Woonwinkel Uden

Als familiebedrijf Van Donzel in Uden hebben wij al meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van woninginrichting en zijn we dus een echt begrip in de regio. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie meubelen op ruim 12.000 m2 met de merken IN.HOUSE, Feelings en World of Comfort. Met een vriendelijk team op de woonboulevard doet inmiddels de 4e generatie Van Donzel hun best om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Een nieuw meubel is een kostbaar bezit waar je jarenlang plezier van wilt hebben. Om te laten zien dat je enkel producten van hoge kwaliteit bij ons koopt, komen al onze producten met 2 jaar volledige garantie! Echter kun je er ook voor kiezen om de garantie te verlengen naar 5 jaar. Mocht u meer willen weten over het onderhoud van onze meubels, dan staan we je graag vrijblijvend te woord in onze woonwinkel in Uden.

Ben je benieuwd naar onze collectie of heb je vragen/wensen over jouw interieur kom dan eens langs in onze woonwinkel in Uden en ontdek dat Woongelofelijk Van Donzel ook bij jou past! Onze adviseurs geven je graag een persoonlijk advies op maat. Tot ziens in onze showroom!


Maak een afspraak met onze interieuradviseur

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseur zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.