Cart

Hartog Wonen

Woonwinkel Utrecht

Een afwisselend en actueel aanbod in meubelen en eigentijdse accessoires vind je bij Hartog Wonen. De collectie kent vele variaties en sferen, wordt voortdurend vernieuwd en is een inspiratiebron voor zowel liefhebbers van een trendy en modern interieur als voor degene die houden van een wat meer robuuste en stoere inrichting. In onze woonwinkel in Utrecht kun je terecht voor allerlei soorten design meubels.

Hartog Wonen staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid op woon- en slaapgebied (Auping Plaza Utrecht). Als gerenommeerde meubelzaak staan bieden we je deskundig interieuradvies, persoonlijk maatwerk, uitstekende service met het comfort van de CBW-garantie, vakkundige bezorging en montage en de laagste prijsgarantie.

Is het tijd om de woon- of slaapkamer een make over te geven? Je bent van harte welkom bij onze woonwinkel in Utrecht. Wij hebben voor ieder wat wils door ons gevarieerde aanbod vind je dus altijd wel iets dat aansluit op jouw smaak én budget! Voor elke stijl, smaak én budget altijd een passende keus! Niet de mogelijkheid om zelf naar onze winkel te komen? Geen enkel probleem! Je kunt namelijk gebruik maken van onze ophaal- en brengservice. Je wordt dan thuis opgehaald en na het bezoek aan onze showroom gewoon weer terug gebracht.


MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE INTERIEURADVISEUR

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseur zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.

 

Adresgegevens

Route plannen

Openingstijden

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00

Social media

Extra informatie

Voor extra informatie en andere openingstijden kun je terecht op onze website: www.hartogwonen.nl