Cart

Hartog Wonen

Adresgegevens

Route plannen

Openingstijden

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00

Social media

Extra informatie

Voor extra informatie en andere openingstijden kun je terecht op onze website: www.hartogwonen.nl

Woonwinkel Utrecht

Een afwisselend en actueel aanbod in meubelen en eigentijdse accessoires vind je bij Hartog Wonen in Utrecht. De collectie kent vele variaties en sferen, wordt voortdurend vernieuwd en is een inspiratiebron voor zowel liefhebbers van een trendy en modern interieur als voor degene die houden van een wat meer robuuste en stoere inrichting.

In onze woonwinkel in Utrecht kun je terecht voor allerlei soorten design meubels. Of je nu houdt van een moderne of industriële sfeer of spreekt juist een landelijke of eigentijdse inrichting je meer aan, we hebben het allemaal. Breng een bezoek aan onze showroom en laat je inspireren door de mooi gestylde woonstudio’s. Wekelijks worden er nieuwe meubelen en accessoires toegevoegd. Voor elke stijl, smaak én budget bieden we altijd een passende keus!

Hartog Wonen staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid op woon- en slaapgebied (Auping Plaza Utrecht). Als gerenommeerde meubelzaak staan bieden we je deskundig interieuradvies, persoonlijk maatwerk, uitstekende service met het comfort van de CBW-garantie, vakkundige bezorging en montage en de laagste prijsgarantie.

Is het tijd om de woon- of slaapkamer een make over te geven? Je bent van harte welkom bij onze woonwinkel in Utrecht. Wij hebben voor ieder wat wils door ons gevarieerde aanbod met meubelen van de merken INHOUSE, Henders & Hazel en XOOON vind je dus altijd wel iets dat aansluit op jouw smaak én budget. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar om te adviseren en begeleiden bij de aankoop van een inrichting die volledig aansluit op jouw woonwensen.

Je vindt Hartog Wonen op Kaap de Goede Hooplaan 20 in Utrecht. Je parkeert gratis op de parkeerplaats voor de showroom.


Maak een afspraak met onze interieuradviseur

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseurs zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.