Cart

Tase Wonen & Slapen

Adresgegevens

Route plannen

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag gesloten

Social media

Extra informatie

Wij zijn niet elke zondag geopend: Kijk op onze website voor extra informatie en andere openingstijden: www.tasewonen.nl

Woonwinkel Volendam

Tase Wonen is inmiddels al meerdere decennia een begrip in Volendam en omstreken. Onze kracht is onze persoonlijke aandacht voor onze klanten, gecombineerd met een breed aanbod (h)eerlijke (zit)meubelen, met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en een aantrekkelijke selectie aan IN.HOUSE producten.

Daarnaast proberen we onze service optimaal te hebben en te houden! In onze showroom staat een grote collectie banken, relaxfauteuils, eethoeken, bedden, kasten en accessoires zoals karpetten, kussens en glaswerk. Onze site geeft een goede indruk van onze winkel, maar er staat slechts een beperkt deel van onze totale collectie online. Hierdoor is een deel van onze selectie exclusief in onze winkel verkrijgbaar.

Stap daarom binnenkort gewoon eens binnen bij ons in de woonwinkel in Volendam en laat je verrassen door al onze ideeën voor jouw interieur. Het team van Tase Wonen wenst je veel plezier op onze website en hoopt je binnenkort eens langs te zien komen in de woonwinkel.


Maak een afspraak met onze interieuradviseur

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseur zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.