Cart

Lowik Wonen en Slapen

Adresgegevens

Route plannen

Openingstijden

Maandag 13:30 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:30
Zondag gesloten

Social media

Extra informatie

Voor extra informatie en andere openingstijden kun je terecht op onze website: www.lowikmeubelen.nl

Woonwinkel Vriezenveen

Löwik Wonen & Slapen combineert prettig wonen met de finesses voor heerlijk koken en gezond slapen. Jouw inrichting begint bij Löwik Wonen & Slapen in Vriezenveen met ontdekken en genieten. Je maakt een ontdekkingsreis door de voormalige textielfabriek Jansen & Tilanus. De strak ingerichte showroom zal je inspireren om jou thuis nóg fijner te maken.

Op maar liefst 40.000 m2 vind je tientallen woonkamers, keukens en slaapkamers die je inspireren tot een nieuwe kijk op het leven in huis. Bij Löwik Wonen & Slapen Vriezenveen kun je urenlang genieten van het breedste woonaanbod van Oost-Nederland.Je vind hier onder andere banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamertafels, dressoirs, boxsprings, ledikanten en nog veel meer.

In het knusse restaurant en in de trendy koffiehoek staat altijd een lekker kopje koffie voor je klaar. Bovendien staat ons vriendelijk personeel altijd klaar om je advies op maat te geven en je verder te helpen om jouw droom interieur waar te maken. Kortom, winkelen bij Löwik Wonen & Slapen is een heerlijk dagje uit. Kom daarom gewoon eens een keertje langs bij de woonwinkel Vriezenveen en bekijk de INHOUSE collectie.


Maak een afspraak met onze interieuradviseur

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseur zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.