Cart

INHOUSE Zoeterwoude

Adresgegevens

Route plannen

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Social media

Extra informatie

Voor extra informatie en andere openingstijden kun je terecht op onze website: www.meubelsenkeukens.nl

Woonwinkel Zoeterwoude

In december 2014 is op de Rijneke boulevard in Zoeterwoude de eerste IN.HOUSE winkel van Nederland geopend. Een aantal jaar later hebben we al veel mensen blij mogen maken met onze hoge kwaliteit (design) meubels en uitstekende service. Wanneer je onze meubelwinkel binnenloopt, zullen we er alles aan doen om je versteld te doen staan van de strakke presentatie van onze collectie.

Elke dag staan onze enthousiaste en vakbekwame adviseurs klaar om je te helpen in het maken van de juiste keuze door gratis interieuradvies. In onze eigen showroom hebben we de grootste collectie aan IN.house meubels. De collectie is breed opgezet zodat je altijd kunt slagen – of je nu voor een klassiek, modern of eigentijds interieur kiest. IN.HOUSE Zoeterwoude hanteert aantrekkelijke prijzen voor kwalitatief hoogwaardige meubelen. De collectie van IN.HOUSE wordt constant vernieuwd om op de hoogte te blijven van de laatste trends en jou continu te kunnen verrassen met gewaagde en eigenwijze meubelontwerpen.

Een bezoekje aan onze eigen woonwinkel in Zoeterwoude is altijd inspirerend. Langs komen is een belevenis, met deskundig interieuradvies, vriendelijk personeel en vakbekwame bezorgers en monteurs weten we ons te onderscheiden!


Maak een afspraak met onze interieuradviseur

 

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseur zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.