0 items
€ 0,-

Adres

Van ´t Hofsstraat 28
2991 XP Barendrecht

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:30
Dinsdag09:30 - 17:30
Woensdag09:30 - 17:30
Donderdag09:30 - 17:30
Vrijdag09:30 - 20:00
Zaterdag09:30 - 17:00
Zondag12:00 - 17:00

Hoogenboezem

Woonwinkel Barendrecht

Al 95 jaar is Hoogenboezem een begrip in Wonen. We weten namelijk dat er geen één plek belangrijker is dan je eigen huis. Je eigen interieur laat zien wie je bent, waar je voor staat en wat je graag doet. Het is onze missie om, wanneer je thuis komt, je écht helemaal thuis te laten voelen.

Onze liefde voor interieur is op vele manieren terug te zien. Zo besteden we veel aandacht om alle woonstijlen, zoals landelijk, modern, eigentijds en industrieel en laten we deze helemaal tot hun recht te laten komen in onze meubelzaak in Barendrecht. Verder struinen we alle beurzen in binnen- en buitenland af om inspiratie op te doen en houden we de laatste trends op het gebied van wonen nauwlettend in de gaten. Wekelijks voegen we nieuwe producten toe aan ons meubel assortiment en ontwikkelen we eigen producten in samenwerking met de beste leveranciers en fabrikanten. We proberen er dus alles aan om onze liefde voor interieur met jou te delen!

Interesse? Bezoek onze website met extra informatie en inspiratie. Echter is er natuurlijk niks leukers dan gewoon een keertje bij ons in de winkel langs te komen! We geven je dan persoonlijke aandacht met gratis interieuradvies en vertellen je alles over onze eigen vakkundige bezorgservice. Kom vandaag nog langs bij Hoogenboezem in Barendrecht voor ons brede IN.HOUSE assortiment.


MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE INTERIEURADVISEUR

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseur zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.

Advies over:

* Vereiste velden