0 items
€ 0,-

Adres

Van der Kunstraat 131
2521 BR Den Haag

Openingstijden

Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 21:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
Zondag12:00 - 17:00

Hoogenboezem

Woonwinkel Den Haag

Hoogenboezem is een echt familiebedrijf dat al meer dan 95 jaar mensen inspireert in wonen. Je huis vertelt geweldige verhalen over jezelf, over wat je graag doet én over de mensen van wie je het meeste houdt. We weten dat je jezelf gewoon helemaal thuis wilt voelen wanneer je thuis komt, dat maakt je huis de belangrijkste plek die er is!

Wekelijks voegen we de nieuwste producten toe aan ons meubel assortiment. We gaan alle beurzen in binnen- en buitenland af om inspiratie op te doen die we graag met je delen. Ook de laatste woontrends houden we nauwlettend in de gaten om, in samenwerking met onze leveranciers en fabrikanten, een gevarieerd aanbod te ontwikkelen. Kortom, alles wat we bij onze meubelzaak in Den Haag doen, komt voort uit onze passie voor interieur. Door alle woonstijlen, zoals landelijk, modern, eigentijds en industrieel volledig tot hun recht te laten komen in onze meubelwinkel, doen we er alles aan om er voor te zorgen dat jij bij ons kunt slagen!

Wil je nog meer woonideeën? Bekijk dan onze website met nog meer informatie en wooninspiratie. Echter is er natuurlijk niks leukers dan gewoon een bij ons in de winkel naar binnen te lopen, we geven je graag deskundig interieuradvies dat op maat is gemaakt. Kom gezellig langs bij Hoogenboezem in Den Haag en bekijk alle IN.HOUSE meubels.


MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE INTERIEURADVISEUR

Laat je gegevens achter dan zal één van onze interieuradviseur zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Allereerst vindt er een persoonlijk gesprek plaats om alle wensen en ideeën te bespreken.

Advies over:

* Vereiste velden